Svi su se smejali Ronaldu jer nije šutnuo penal, ali zbog ovog poteza će mu i najveći hejteri skinuti kapu (VIDEO) (FOTO)

Pokazao je da je pravi kapiten i kada je najteže

  • 8

Portugalija je poražena od Čilea na penale u polufinalu Kupa Konfederacija, nakon što u regularnom delu i produžecima nije bilo golova.

Kao i obično, Ronaldo je odabran za poslednjeg, 5. izvođača penala u selekciji Portugalije, u nadi da će još jednom njegov šut sa bele tačke biti presudan.

>>> Ronaldo napustio reprezentaciju posle poraza od Čilea i neće igrati meč za 3. mesto!

Međutim, serija nije stigla do Ronalda, a čak ni do fudbalera Portugalije koji je trebalo da šutira pre njega, pošto je Klaudio Bravo sjajno ''čitao'' udarce Kvarežme, Mutinja i Nanija i odbranio je sva tri šuta Portugalaca, dok su Čileanci bili precizni u sva tri.

Tako je Čile obezbedio finale i meč protiv pobednika drugog polufinala u kome se sastaju Nemačka i Meksiko, a taj meč je na programu od 20.00 u četvrtak.

Odmah su usledile šale na račun Ronalda, kako još čeka izvođenje penala, kao i surove fotomontaže.

Ali, ono u čemu će i najveći njegovi kritičari i hejteri morati da ga poštuju, jeste potez nakon prve penal serije, gde je neprecizan bio njegov dobar prijatelj Rikardo Kvarežma, postupio kao pravi kapiten.

Kvarežmi je bilo teško što je promašio penal i izdvojio se od ostatka ekipe koja je bila zagrljena.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ronaldo je bio pored njega i pozvao ga je da mu priđe i da sa ostatkom ekipe zagrljen prati ostatak serije. Kvarežma je prihvatio to, a Ronaldo ga je zagrlio i tešio.

Pogledajte taj trenutak na 2.14 u priloženom snimku:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mik

    29. jun 2017 | 11:58

    Jeste da me nervira kao pojava, ali nesporno je da je veliki čovek i to je pokazao puno puta.

  • mematiBas

    29. jun 2017 | 11:16

    Ronaldo je neko ko ume da se ponasa I kad ima toliko love da kupi sve sto je na prodaju,odmeren I mudar,uspesan pre svega legenda!

  • Milutin

    29. jun 2017 | 09:37

    Mozete da ga mrzite ali on je ipak zvezda i kao covek i kao igrac.Pogledajte samo privatno koliko on pomaze ljudima pogotovo deci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA