Mekgregor posle bitke veka sa Mejvederom želi borbu protiv možda i najveće UFC zveri!

Irac već gleda u budućnost i planira kako će da zarađuje dalje nakon borbe veka

  • 9
Foto: Guliver/ Ethan Miller/Getty Images Foto: Guliver/ Ethan Miller/Getty Images

Konor Mekgregor će se 26. avgusta boriti protiv Flojda Mejvedera u borbi veka, kako nazivaju predstojeću bitku između neporaženog bokserskog šampiona i najveće zvezde UFC-a.

Irac je samouveren da će slaviti u borbi protiv ''Čoveka novca'', a već gleda i u dalju budućnost, jer ima u planu i koja će mu biti naredna borba nakon Flojda Mejvedera.

On će posle bokserskog ringa da se vrati u oktagon i braniće titulu u lakoj kategoriji, a želja mu je da to bude protiv dosad neporaženog UFC borca, Habiba Nurmagomedova, ruske zveri koja se rve sa medvedima.

>>> Fjuri prognozirao borbu Mejvedera i Mekgregora i najavio brutalni nokaut za 35 sekundi!

Ono što je posebno zanimljivo jeste da Mekgregor, prema rečima Dejne Vajta, predsednika UFC-a, želi da se borba održi u Rusiji, gde bi on bio na gostujućem terenu.

Biće to novi spektakl i nova prilika da se uveća bankovni račun Mekgregora, ali i da se vidi spektakularna borba kakvu žele svi ljubitelji UFC-a već godinama.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • apsurd

    29. jun 2017 | 14:30

    On je klovn UFC, i priznajem da me zasmejava. I on je svestan da nema sansi protiv Mejvedera u boks mecu, ali ce da zaradi 100 miliona dolara sto je cifra u domenu naucno-fantastike za borce MMA. Isforsiran je medijski da bi bio finansijska zlatna koka UFC, i kad bude naleteo na pravog borca poput Nurmagedova popice teske batine, tj. tapkace da ga ne udavi.

  • Seba

    29. jun 2017 | 17:26

    Ne volim ga, nervira me, mrzum karikiranje i izazivanje protivnika,ali realno svoje borbe je posteno dobio i pri tom pobijedio ne amatere,vec vrhunske borce.

  • Mladjo

    29. jun 2017 | 12:35

    Cuj on naj veca zvezda UFC a, mozda naj veci klovni i Dejnin d..elizac, a zvezda nikako. Onaj smesni Diaz ga razbio a Kabib ce da ga unakazi ako prezivi Mejvedera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA