≫ 

Upoznajte Realovu metu koja mrzi Barsu: Nadam se da će bomba pobiti te džukele! (VIDEO)

Madridski klub je voljan da aktivira otkupnu klauzulu za kontroverznog fudbalera

  • 0
Foto: Guliver/Aitor Alcalde/Getty Images Foto: Guliver/Aitor Alcalde/Getty Images

Mladi fudbaleri Španije krenuli su po titulu evropskog šampiona u stilu prvog favorita kao što su im mnogi i dali tu ulogu. U polufinalu šampionata u Poljskoj, Španci su ubedljivo savladali Italijane rezultatom 3:1, a het-trik je upisao igrač Atletiko Madrida, Saul Nigez.

Španski mediji ipak su istakli i neverovatnu partiju Danija Sebaljosa, koji je asistirao jednom i bukvalno leteo po terenu. Izblamirao je Roberta Gagliardinija provukavši mu loptu kroz noge, što je toliko iznerviralo Interovog fudbalera da ga je odmah faulirao za drugi žuti karton, posle kog su Italijani ostali sa desetoricom na terenu.

Real Madrid je navodno zainteresovan da dovede kontroverznog 21-godišnjeg fudbalera Betisa, koji je ranije medijima privlačio pažnju veoma oštrim optužbama na račun svojih kolega i navijača.

Konkretno, Sebaljos je reagovao kada je ceo "Kamp Nou" pred finale Kupa kralja između Barselone i Atletik Bilbaa zviždao španskoj himni, napisavši na Tviteru da će "pasti bomba na tribine i pobiti te katalonske i baskijske džukele".

Takođe, rekao je za Đerara Pikea i Seska Fabregasa da su besramni što su osvajanje Evropskog prvenstva 2012. godine slavili sa katalonskom zastavom i dodao je: "Marš napolje iz zemlje, Katalonci".

Printskrin: Twitter/DaniCeballos46 Printskrin: Twitter/DaniCeballos46

Prozivao je čak i legendu Reala Ikera Kasiljesa i njegovu suprugu Saru Karbonero.

Osim toga, igrač Betisa nije imao dopadljivu pojavu ni na terenu.

- Nadam se da ćete ispasti u drugu ligu i da će vam klub nestati - rekao je na terenu igraču Hetafea u meču poslednjeg kola sezone 2015/16.

Koja je njegova priča?

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Bio je talentovan fudbaler, plejmejker, ali ga je Sevilja pustila kad je imao 13 godina, jer je imao problema sa posledicama od bronhitisa.

Nastavio je da trenira u rodnom gradu i klubu Utreri, da bi potom nastavio u redovima Seviljinog gradskog rivala Betisa. Već sa 17 godina je bio u prvom timu.

Liverpul i Arsenal su hteli da ga dovedu u leto 2015. godine, a naredne godine su se u trku uključili Altetiko Madrid i Napoli.

Sada je Real voljan da aktivira otkupnu klauzulu od svega 15 miliona evra, i da još jednu godinu igra u Betisu kao pozajmljen igrač.

Upitan za spekulacije o njegovom prelasku u Real Madrid, diplomatski je poručio da ima još tri godine ugovora sa klubom i da nikakvu odluku neće donositi dok se ne vrati iz Poljske.

Sebaljos je odigrao ukupno 105 utakmica za Betis od 2015. godine i postigao 7 golova.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA