Radvanska eliminisana

Druga teniserka sveta, koja je pre dve nedelje na tom istom mestu stigla do finala Otvorenog prvenstva Engleske, neočekivano je poražena na startu olimpijskog turnira od Nemice Gerges 2:1 (7:5, 6:7, 6:4)

  • 0

Poljska teniserka Agnješka Radvanska završila je takmičenje na Olimpijskim igrama u Londonu već u prvom kolu, pošto je poražena od Julije Gerges iz Nemačke 2:1 (7:5, 6:7, 6:4).

Radvanska, koja je druga teniserka na svetskoj rang-listi, izgubila je od Nemice, koja je za 22 pozicije slabije rangirana.

Poljakinja je pre nekoliko nedelja bila finalistkinja gren slem turnira u Vimbldonu, gde se igraju mečevi na Igrama u Londonu. U tom finalu ona je izgubila od Amerikanke Serene Vilijams.

Meč između Radvanske i Gerges igrao se pod zatvorenim krovom na centralnom terenu Vimbldona i jedini je koji je završen danas, pošto su ostali zbog kiše počeli sa više od tri sata zakašnjenja.

(Beta)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA