≫ 

Ubedljiv poraz Partizana: CSKA surovo kaznio početničke greške oba golmana crno-belih

Moskovljani pobedili srpskog prvaka 3:0

  • 59

Fudbaleri Partizana poraženi su od CSKA 3:0 u novoj prijateljskoj utakmici na pripremama koje sprovode u Sloveniji, s tim da su meč sa Rusima crno-beli odigrali u austrijskom mestu Vildon gde je baza Moskovljana tokom predsezone.

Trener srpskog prvaka Miroslav Đukić ponovo je kombinovao sa sastavom, po dva različita su igrala po poluvremenima, a bolji utisak ostavili su igrači koji su nastupili u drugom delu igre.

U prvom, CSKA je bolju igru materijalizovao preko Kučaeva u 15. minutu i Vitinja u 30. posle kiksa golmana Kljajića, čija je rezerva Stevanović u finišu utakmice takođe "poklonio" gol Moskovljanima, i on početničkom greškom.

Za Partizan je prvi put od početka priprema zaigrao Brazilac Leonardo i to je ono što najviše ohrabruje navijače prvaka države, bez obzira na poraz, koji je više posledica kikseva pojedinaca, a ne slabe partije crno-belih.

Pored Brazilca, prvi put je zaigrao i najbolji golgeter Đurđević.

Postava Kljajić, Radin, Marković, Miletić, Bošnjak, Marjanović, Jevtović, Stevanović Alen, Pantić, Tavamba, Đilas u prvom poluvremenu je delovala sasvim dobro, ali su nedostajali završni pas i realizacija.

Đilas je imao dve dobre prilike koje mu je pripremio Tavamba, no nije bilo promene rezultata.

Ubrzo, crno-beli su kažnjeni zbog propusta.

Kučaev je prvi matirao Kljajića, čemu je prethodila loša reakcija mladog Bošnjaka pred golom Partizana, da bi na isteku pola sata igre i golman Beograđana nesmotreno reagovao i praktično sam sebe matirao. U nameri da doda saigraču, Klajić je proigrao Vitinja, a Brazilac rutinirano pogodio praznu mrežu.

Đukić je u nastavku promenio tim, uveo jaču postavu što se odmah odrazilo na kvalitet igre Partizana.

Preuzeli su crno-beli terensku inicijativu, Leonardo je bio vrlo motivisan, i rastrčan, okomili su se crno-beli na odbranu CSKA, međutim nisu uspeli da krunišu dobar period igre. U nekoliko navrata istakao se golman "armejaca" koji je skidao pokušaje igrača beogradskog tima.

Konačno, kada je delovalo da će rezultat ostati onaj sa poluvremena, Stevanović je bio nesmotren pred svojim golom, Čalov je bio pribran i kaznio čuvara mreže Partizana za kiks, ujedno stavio tačku na rezultat.

PARTIZAN - CSKA 0:3

(Kučaev 15, Vitinjo 30, Čalov 85)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Republika srpska

    1. jul 2017 | 18:17

    Jeste vi njima rekli da ste partizan

  • Bojan pfc

    1. jul 2017 | 18:46

    Ala je ovim ganovima dosadno, motike u šake i radite nešto

  • Zorge

    1. jul 2017 | 19:24

    Ovolko hvaljenje igre partizan da ste malo bolje odigrali verovatno bi primili jos tri komada csk odigra sa pola snage nasa liga nem kvalitet da bise mi igrali ravnopravno sa jakim ligama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA