Đukić posle poraza od CSKA: Nije bilo hrabrosti...

Trener crno-belih je ipak video više dobrih nego loših stvari posle 0:3 sa Moskovljanima

  • 11
FK Partizan, pocetak priprema za sezonu 2017 - 2018, Miroslav Đukić Foto: Marko Todorović

Fudbaleri Partitzana pretrpeli su prvi poraz na pripremama u Sloveniji, zapravo pretrpeli su ga u Austriji gde je igran meč protiv CSKA iz Moskve.

Bilo je 3:0 za "armejce" koji su maksimalno iskoristili tri kardinalne greške Partizanovih defanzivaca, jednu mladog Bošnjaka i dve u režiji golmana Klajića i Stevanovića. Otud ubedljiva pobeda kao plod kikseva, a ne loše igre srpskog prvaka.

>>> Ubedljiv poraz Partizana: CSKA surovo kaznio početničke greške oba golmana crno-belih

Trener Đukić, razumljivo, nije blistao od sreće zbog rezultata, ali nema previše razloga za brigu jer je ipak u pitanju prijateljski meč u kome je šansu dao skoro svim igračima.

- Ne možemo da budemo zadovoljni zbog poraza i lošeg prvog pluvremena. Nismo imali hrabrosti u tom delu igre, ali sve je to trenažni proces. Drugo poluvreme mnogo bolje. Zadovoljan sam drugim poluvremenom. Uspeli smo da pritisnemo protivnika i budemo dominantniji. Ima dosta stvari kojima mogu da budem zadovoljan.

Đukića ne brine ni slaba realizacija protiv CSKA.

- Davaćemo golove kada bude trebalo, normalno je da se u ovom periodu promašuje.

Osnovni pozitivan utisak sa utakmice je povratak u tim dvojice ključnih igrača, Leonarda i Đurđevića.

- Đurđević je spreman, a Leu će trebati malo više da dođe do željenog stadijuma spremnosti. Polako ćemo da uvodimo obojicu, to su igrači koji prave razliku.

Đukić je takođe najavio da će protiv Urala, koji je i generalna proba pred prvi meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv budućnosti, izvesti najjači sastav.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan pfc

    1. jul 2017 | 22:50

    Napred Partizan i nađite golmana

  • Gnjilanac

    1. jul 2017 | 23:29

    Zasto svaki nasi trener posle poraza prica da igraci treba da uce tokom ovih utakmica.....pa dokle ce oni da uce...i dal ce nekad da nauce nesto....nisu to deca bre ako do sad nisu naucili nikad nece....dolazimo do zakljucka da prosto igraci nemaju kvaliteta!

  • Perra

    1. jul 2017 | 23:04

    Tole nije mogao da kupi bar sudije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA