≫ 

Božović isprozivao srpske medije, pa poručio: U Rusiji imam više prijatelja nego u Srbiji!

Božović je kivan na pojedinosti iz Srbije

  • 14

Novi trener ruskog Arsenala Miodrag Božović otvoreno je za "Sportekspres" govorio o odlasku iz Crvene zvezde i situaciji u srpskom fudbalu.

- Nije toliko loše u srpskom fudbalu koliko tamošnji mediji pišu. Sve je voema negativno, loše, loše... Ali mnogi igrači se dobro prodaju svake godine, teško je raditi dobar posao, sve je mnogo komplikovano - rekao je Božović, dodavši da je otišao jer nisu ostvareni ciljevi u prvenstvu i Kupu na kraju sezone. On je otkrio i kako je odbio dobre ponude.

>>>Ova izjava Prosinečkog će pogoditi Delije: Tuđman je pozitivna ličnost, uz žrtvu je stvorio državu

>>>Određeni termini za Ligu Evrope: Zvezda dobila najpopularniju satnicu

>>>PETKOVIĆ SAM TRENIRAO: Dok su ostali igrači Spartaka imali slobodan dan, Srbin je morao na teren (FOTO)

- Zvali su me iz Kine u vreme kada sam radio već u Crvenoj zvezdi i tada nisam mogao da odem. Kada sam otišao, zvali su me iz Arsenala, rekao sam: Osećam se dobro u Rusiji, znam dobro da govorim ruski.

Ruse je zanimalo i kako vidi dolazak Marka Petkovića u Spartak.

- Dobar igrač, može da pokrije stranu, tehnika mu nije loša, ako dobije šansu, iskoristiće je. Nisam ga zvao u Arsenal jer nemamo problem sa pozicijom desnog beka - naveo je Božović, uz jednu izjavu koja se neće dopasti ljudima sa ovog podneblja.

- Radio sam dugo u Rusiji, biće mi drago da vidim mnoge ljude. Ovde imam mnogo više drugova i prijatelja nego u Srbiji i Crnoj Gori.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa Novi Sad

    2. jul 2017 | 18:42

    Bozovicu uz duzno postovanje ekipa ti je igrala celu sezonu na niskom nivou! Da nisi mogao za celu sezonu da podignes makar malo formu... zapitaj se...

  • Sever

    2. jul 2017 | 19:19

    Govorio sam da ce svoje gospodstvo i ljubav prema Zvezdi i Srbiji pokazati kada ode iz ove drzave, gde je dobijao novac koji mu niko na svetu ne bi dao za svoje neznanje.

  • IvaN

    2. jul 2017 | 20:25

    Najveca prevara u istoriji fudbala. Jedini covek koji nije uspeo da osvoji namestenu titulu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA