≫ 

Nemci osvojili Kup konfederacija, ali su grmeli na Mažića zbog odluke posle korišćenja video tehnologije (VIDEO)

Golom Larsa Štindla Nemci su osvojili pehar protiv borbenih Čileanaca

  • 20
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Nemačke osvojili su Kup Konfederacija, pošto su u finalu savladali Čile sa 1:0, golom Larsa Štindla, koji je iskoristio nesebičnu Asistenciju Vernera, posle neverovatne greške defanzivca Čilea koji im je poklonio loptu pred golom svojom neopreznošću.

Čileanci su u nastavku meča dali sve od sebe da izjednače, imali su i nekoliko odličnih šansi, ali bedem Nemaca nije bio probijen do kraja, pa su Nemci tituli prvaka Sveta dodali i titulu u Kupu Konfederacija, i to sa značajno podmlađenim timom.

0 1 Lars Stindl Goal HD Chile vs Germany 02.07... by HdGoal

Učesnik velikog finala u Sankt Peterburgu bio je i najbolji srpski arbitar Milorad Mažić, koji nije imao lak zadatak, jer su borbeni i temperamentni Čileanci igrali i nešto grublje, u skladu sa svojim ratničkim mentalitetom koji krasi njihovu reprezentaciju nekoliko godina unazad.

Mažić je u jednom momentu u pomoć pozvao i video tehnologiju, nakon što je Gonzalo Hara laktom udario Tima Vernera. Bio je to klasičan nokaut i delovalo je namerno udaranje laktom za crveni karton.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Najbolji srpski arbitar je odlučio da ipak video tehnologija da odgovor na to pitanje da video tehnologija, ali je nakon pregledanja snimka ipak Čileancu dodelio ''samo'' žuti karton. Mnogi nisu mogli da veruju da je takva odluka doneta, uključujući i Joakima Leva.

Mnogi Nemci, ali i navijači Pancera na društvenim mrežama počeli su da se bune zbog odluke

G o n z a l o J a r a Gets Yellow Card after... by euro2016videos

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludi Milojko

    3. jul 2017 | 06:11

    Dobra odluka! Sam igrac nemacke koji je fauliran se nije bunio! Niko se bre od nemaca na terenu nije bunio! Bravo Mazicu! U ovakvim okolnostima prava odluka!

  • Ečeverija brat od strica MOMOV!

    2. jul 2017 | 23:00

    Njemačka je sa C timom igrala,svaka čast!

  • no4e

    3. jul 2017 | 00:39

    Navijao sam za Čile jer nisam baš naklonjen Nemcima ali su Čileanci pokazali pred kraj meča da su izuzetno prljavi i pokvareni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA