≫ 

Nikada je nije želela za snajku: Mesijeva mama ponizila Antonelu na venčanju (FOTO)

Selija Kučitini zapravo nikada nije ni želela da njen sin izabere Antonelu za svoju suprugu

  • 9
Foto: Tanjug/AP Majka, otac i sestra Lionela Mesija na njegovom venčanju; Foto: Tanjug/AP

Iako su prošla dva dana od svadbe veka, u Argentini se i dalje priča o venčanju Lionela Mesija i Antonele Rokuzo, a novinari se bave i najsitnijim detaljima, kao što su haljine koje su nosile zvanice i kakva je simbolika njihovih boja.

>>> Neverovatna ljubavna priča Mesija i Antonele: Leo joj nije bio prvi, ali posle ovog njegovog poteza je morala da ostavi bivšeg (FOTO)

>>> Čim je Antonela rekla ''da'', usledio je čudan poljubac zbog koga se mnogi smeju Mesiju (VIDEO)

Poseban akcenat stavljen je na haljinu majke Lionela Mesija. Selija Kučitini je na venčanje svog sina došla u beloj haljini, koja pomalo liči na venčanicu koju je Antonela nosila.

U Argentini to smatraju nepoštovanjem ukoliko neko od gostiju ili članova porodice nosi belu haljinu izuzev mlade. Navodno su Antonela i Selija u lošim odnosima, a u prilog tome ide i činjenica da je Mesijev deo porodice bio smešten na prvom spratu luksuznog hotela u Rosariju, dok je Antonela za svoju porodicu zakupila drugi.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

>>>Fabregasova žena izdominirala dekolteom na Mesijevoj svadbi (FOTO)

>>>Mesi zabranio gostima da mu donose koverte na svadbu, a razlog je sjajan!

Dizajner Klaudio Kosano, koji je pomagao ženama u odabiru haljina za svadbu, rekao je za argentinske medije da je majka Lionela Mesija morala da bude u tamnoj haljini.

Ovim potezom je Mesijeva majka zapravo htela da se takmiči sa izabranicom njegovog sina, za koju upućeni kažu da je nikada nije ni želela za snajku.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA