Denver doveo Jokiću moćnog saigrača za dominaciju u reketu

Pol Milsap tri godine u Nagetsima

  • 8

Nastavlja se uzbudljiv prelazni rok u NBA ligi.

Poslednje u nizu zvučnih imena koje je promenilo sredinu je iskusni krilni centar Hoksa Pol Milsap (32) koji je Džordžiju zamenio Koloradom, a Atlantu ekipom Denvera.

Američki mediji pišu da je Milsap dogovorio trogodišnju saradnju vrednu "masivnih" 90 miliona dolara.

Milsap je prethodne četiri sezone igrao za Hokse, pre toga sedam u Juti i godinama važi za jednog od najboljih igrača na svojoj poziciji.

Nema sumnje da će sa Jokićem u reketu Denvera činiti udarnu pesnicu "grumenja" u narednoj sezoni u kojoj će Denver sasvim sigurno "pucati" na plej-of mesto u jakoj zapadnoj konferenciji.

Prethodne sezone Milsap je beležio 18.1 poena, 7.7 skokova i 3.7 asistencija po meču u dresu Atlante.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    3. jul 2017 | 16:04

    Ма кога више занима Никола Јокић...

  • Boki

    3. jul 2017 | 15:54

    I tako se smanjuje minutaza Jokicu

  • jadimajko

    3. jul 2017 | 22:20

    Čoveče, dečku je 22 godine tek. Si ti realan? Stvarno ne razumem ljude koji pljuju dečka koji samo želi da se pretvori u zver i da napreduje i da TAKAV pomogne reprezentaciji. Želi da radi na sebi, i to je neki problem? Želi li Srbija da bude dominantna sila u košarci? Ona može to biti, ali možda malčice da sačeka da bi bila još jača, još bolja. Stvarno je žalosno kakav smo mi narod. Vređamo svakog ko napravi bilo kakvu grešku što se tiče ljudi koji nas predstavljaju. Šta se sve za Jokića govorilo, hvaljen je, jedan je od najvećih talenata na SVETU. Toliko svetlu budućnost ima pred sobom, a dečko je tek počeo jer je mlad. Donosiće titule Srbiji, biće još jedan srpski ponos, al' ima pravo da radi na sebi da bi sve to postigao. I šta se koji đavo drcate što nije odigrao Evrobasket ove sezone, ionako je sledeće svetsko prvenstvo i dečko planira za to da se pripremi da cepa i bude u zverskom izdanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA