≫ 

Neverovatna ljubavna priča Mesija i Antonele: Leo joj nije bio prvi, ali posle ovog njegovog poteza je morala da ostavi bivšeg (FOTO)

- Ako ništa, bar me ne ostavlja zbog bilo koga, nego zbog Mesija - poručio je Antonelin bivši nakon ključnog trenutka kojim je as Barse u maju 2005. godine za sva vremena osvojio njeno srce

  • 4

Argentina ne miruje nakon svadbe Lionela Mesija, a sada se u medijima pojavio i izvesni bivši dečko njegove supruge Antonele. Iako je u medijima do sada objavljivano da je ''La Negra'', kako su Antonelu zvali u rodnom Rosariju, bila jedino s Mesijem i da je to ljubav iz dečačkih dana, ona je imala aferu sa jednim momkom u Rosariju dok je Mesi bio u Barseloni kao još mladi fudbaler.

>>> Nikada je nije želela za snajku: Mesijeva mama ponizila Antonelu na venčanju (FOTO)

>>>Mesi zabranio gostima da mu donose koverte na svadbu, a razlog je sjajan!

Sve ovo objavio je rođak Antonele Rokuzo, sada gospođe Mesi, sa kojom on ima dva sina. Ispričao je i kako su se upoznali, kao i da su imali prekid odnosa dok je on otišao u Španiju, ali i da je ona u to vreme imala vezu sa drugim momkom, pa je čak objavio i njegove fotografije sa Antonelom.

Kada su se Mesi i Antonela upoznali, ona je imala samo osam godina. Mesi je bio fasciniran, pitao je odmah ''Ko je to?'' kada ju je video. Kasnije mu je ona pisala pisma, a u jednom mu je napisala da će jednog dana da budu vereni.

A post shared by Diario diez (@diariodiez) on

Oni su proveli mnogo vremena zajedno kao deca, ali kada je Mesi otišao u Španiju, bili su prijatelji. Kada je Mesi otišao u Barselonu 2000. godine, Antonela je osetila problem ekonomske krize. Njena porodica je imala supermarket, ali u vreme krize je bilo problema i mnogo ljudi je kralo.

Antonela je počela svoj život bez Mesija. Postala je devojka drugo momka i provela je nekoliko godina s njim, rekao je njen prijatelj iz tinejdžerskih vremnena, ali nije želeo da otkriva njegov identitet.

Ipak, ključni trenutak u ljubavnoj vezi Mesija i Antonele dogodio se u maju 2005. godine, kada je ona prošla kroz težak period, kada je njen najbolji prijatelj umro nakon što ga je pregazio momak koji je vozio pijan. Ona je kao mlada 17-godišnja devojka bila utučena, pala je u depresiju, prestala da ide u školu, a to je nateralo Mesija da dođe u Argentinu, samo da bi je pronašao i da bi bio uz nju.

Taj njegov gest bio je kamen temeljac njihove veze. Tri godine kasnije Antonela se preselila u Španiju da živi s Mesijem. U to vreme, tadašnji njen dečko je rekao: Ako ništa, bar me ne ostavlja zbog bilo koga, nego zbog Mesija.

Mesi i Antonela su u subotu u njihovom rodnom Rosariju pred 260 gostiju krunisali svoju ljubav i neverovatnu priču venčanjem o kome će se očigledno još pričati. Samo je pitanje koji će sledeći detalj da procuri.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    3. jul 2017 | 19:45

    Divno,baa divno i romanticno,to znaci da je dobar covek i nije je zaboravio,ovi nasi sem Djokovica samo jure pevacice,starlete i glumice,pitanje da li se i secaju svoje prve ljubavi decje .Pare udare u glavu

  • Jasna

    3. jul 2017 | 21:13

    Mesi pravi svadbu za 260 zvanica, a nasi skorojevici za 500

  • Marcoooo

    3. jul 2017 | 19:36

    Izvagala je za sekundu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA