U Žalgiris stigla zver koja je Zvezdi očajnički potrebna za Evroligu! (VIDEO)

Neće Žalgiris više kupovati avionske karte

  • 2

Košarkaški klub Žalgiris dobio je veliko pojačanje za novu sezonu, ali ne igračko. U pitanju je avion, koji će skratiti zahtevna evroligaška putovanja i probleme koje donose čarter letovi.

Navijači i igrači Crvene zvezde najbolje znaju šta umeju da donesu putovanja do, primera radi, Krasnodara ili Kazanja. Spavalo se na aerodromima, presedalo preko Moskve i gubilo vreme pred obaveze u ABA ligi, a Žalgiris više neće imati slične probleme između domaće lige i najjače evropske.

Osloniće se litvanski velikan na Boing 737 sa 56 sedišta biznis klase, a trener Šarunas Jasikevičijus već trlja ruke.

- Verujem da nam ovakva putovanja mogu doneti 2-3 pobede više u Evroligi. Sada ćemo vreme moći da koristimo za sastanke i koordinaciju taktike, uštedećemo energiju i održati koncentraciju. Ovo je čak bio dodatni motiv za mene da ostanem, sada će biti i motiv da dovedemo nove igrače u klub - rekao je čuveni Šaras.

Avia Solutions grupa je stala iza ove akcije, pa će Žalgiris direktno putovati do svih destinacija, što nije moguće sa komercijalnim letovima.

Za sada, CSKA i Fenerbahče imaju svoje avione, dok drugi klubovi koriste uloge avio kompanija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan pfc

    4. jul 2017 | 16:05

    Jedino u sledećem stečaju da imaju šta prodati

  • MARKO 03

    6. jul 2017 | 10:09

    Nadam se da je telegraf u pravu posto ocekujem ako je jako pojacanje da zvezda bude jos bolja ove seznone i zelim im sve najbolje nove sezone.Napred Delije!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA