Bivši Mihajlovićev asistent preuzeo Napredak

Nenad Sakić na kormilu Kruševljana

  • 1

Kruševački Napredak u narednoj biće u narednoj sezoni stručno pojačan pošto je brigu o ekipi preuzeo iskusni Nenad Sakić, a društvo na klupi praviće mu bivši trener Voždovca Bratislav Živković.

Novoformirani duo na klupi "čarapana" predstavio se medijima na Tari, gde se Superligaš priprema za predstojeću sezonu.

Sakiću je ovo povratak u klub iz rodnog grada, za koji je i igrao u dva navrata, i gde je započeo samostalnu trenersku karijeru.

- Velika mi je čast što se vraćam na klupu Napretka. Zahvalio bih se klubu i predsedniku Marku Miškoviću na ukazanom poverenju. Srećan sam što se posle osam godina vraćam u Napredak. Sa velikim entuzijazmom sam prihvatio poziv da dođem u Napredak. Ovaj klub je veliki klub sa tendencijom da postane najbolji u Srbiji. Čovek sam koji voli izazove i daću svoj maksimum da Napredak raste u svakom pogledu. Jako sam zahtevan, ali ono što zahtevam od sebe zahtevam i od drugih.

Sakić će veliku pomoć imati u Bratislavu Živkoviću.

- Njegov poziv nisam mogao da odbijem. Sa bivšim ekipama koje sam predvodio imao sam prilike da igram protiv Napretka. Od prvog dana oseća se ta dobra energija u klubu, i malo je ovakvih klubova gde sve tako dobro funkcioniše. Nadam se da će moj dolazak doneti kvalitet i da ću pomoći Nenadu i ekipi da naprvaimo možda i bolji rezultat nego prošle godine.

Nenad Sakić je u trenerskoj karijeri vodio kadetsku reprezentaciju Srbije, a asistirao je i Siniši Mihajloviću u štručnom štabu Sampdorije i Milana kao i "A" reprezentacije Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • (Paka)3

    4. jul 2017 | 14:14

    Kao nemaju para,a sa Mihom planove kuju.Samo nzm kako Partizan i Zvezda to u saopstenjima ne pomenu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA