≫ 

Dovoren veliki NBA trejd: Jokić ostao bez jednog od najboljih saigrača u Denveru!

Danilo Galinari karijeru nastavlja u Klipersima

  • 11

Denver Nagetsi su se odrekli jednog od najboljih igrača, i svakako igrača koji je bio najplaćeniji u timu - Danila Galinarija. Sjajni italijanski šuter će karijeru nastaviti u Los Anđeles Klipersima, posle trejda u kome su učestvovala tri tima - Denver, Klipersi i Atlanta.

Galinari će potpisati ugovor na tri godine sa Klipersima vredan 65 miliona dolara. Denveru su bile vezane ruke, morali su da trejduju Galinarija, koji je imao opciju da izađe iz ugovora u poslednjoj sezoni i ovako je bilo ''daj šta daš''. Dobili su pika druge runde za 2019. godinu, kojeg će birati Vašington, a na koga je pravo imala Atlanta.

U Atlantu će iz Klipersa Džamal Kraford. Ipak, Denver se oslobodio najvećeg ugovora odlaskom Galinarija, i sada ima dovoljno mesta u ''salari kepu'' i može potpiše Pola Milsapa na 90 miliona evra, za koga veruju da će mnogo bolje funkcionisati u novoj viziji tima sa Nikolom Jokićem.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Nije ovo bilo sve kada su veliki trejdovi u pitanju ili potisivanje slobodnih igrača, pošto je najbolji igrač Jute iz prethodnih nekoliko sezona, Gordon Hejvord dogovorio prelazak u Boston nakon što mu je istekao ugovor sa Džezerima. Sa Seltiksima će potpisati ugovor na 128 miliona dolara za četiri godine.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • пролазник

    5. jul 2017 | 07:58

    Кога уопште интересује Јокић?

  • (Dzon)3

    5. jul 2017 | 08:52

    Ko bijaše Jokic???

  • Miloje Bubanja

    5. jul 2017 | 10:47

    meni je nesto palo na pamet,znam da ce biti tako,ali mnogi od vas se nece sloziti sa mnom, da mi necemo uzeti medalju zato jokic nece da igra, svetsko je lakse pet puta od evropskog,jos ako te potrefi zreb.. eto tew u polufinalu,dok kod evropskog ,drama krece vec u 1/4 za nas ,francuze,grke,spance,litvance.. vec u 1/8 za italijane,slovence,hrvate... evropsko je ujednaceno i svako skoro moze svakog da pobedi od ovih jacih ekipa,rekao sam,mozemo da budemo i prvi i sedmi i tako ce biti,nadam se zlatu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA