DEPORTUJTE GA! Hrvat razbesneo Britance na Vimbldonu kao niko, a branio se prozivanjem Đokovića i Federera!

Australijski teniser hrvatskog porekla, Bernard Tomić nastavlja da šokira tenisku javnost, ali je ovoga puta zaista preterao

  • 11

Austsralijski teniser hrvatskog porekla, Bernard Tomića ponovo je razbesneo teniski svet. Nekada jedan od najvećih talenata svetskog tenisa, nikada nije mogao da obuzda svoj problematični temperament, a izjavom posle poraza u 1. kolu Vimbldona razbesneo je Britance.

Nakon što ga je Miša Zverev lagano savladao, Tomić je na konferenciji posle poraza rekao, verovali ili ne, da mu je u jednom momentu bilo dosadno na terenu!?

- Ne radi se o povredi, definitivno je mentalna stvar. Nisam pronašao ritam. Ne znam zašto, nisam bio mentalno spreman. Malo mi je bilo i dosadno iskreno. Na kraju sam pokušao, ali je bilo kasno - istakao je Tomić, da bi zatim usledilo pitanje pitanje novinara da li je razmišljao da vrati novac od učešća na turniru.

- Pa, ako pitate Federera da vrati 500 miliona, da li će to uraditi ili ne? Svi radimo za novac. U 34. godini ću možda donirati novac u dobrotvorne svrhe. Ako pitate Rodžera i on to uradi, uradiću i ja. Ako Rodžer i Novak hoće, nema problema - ispalio je Tomić.

Tomić je i u prošlosti imao slične gafove, kao što je bilo u Delrej biču namerno puštao protivniku poene, zatim je kasnije predao meč na drugom turniru, gde je kao razlog naveo ''preveliku vrućinu''.

Njegov najnoviji komentar na Vimbldonu izazvao je žestoke reakcije navijača, koji su svoj bes iskazali na društvenim mrežama. Neki od njih zahtevaju deportaciju Tomića, i zahtevaju da ga Teniski savez Australije oštro kazni za sramoćenje.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LESINAR-BL

    5. jul 2017 | 11:13

    BALKANAC je balkanac.Toliko o fair-playu pogotovo Hrvatskom.Oni su poznati kao losi gubitnici.To smo milion puta vidjeli na vaterpolo utakmicama a da ne pricamo o kosarci,napustanje proglasenja pobijednika itd itd itd.

  • Sara

    5. jul 2017 | 12:03

    Taj Tomic je bahati klinac kao i Kirgios ,ali ima australijasko drzavnom pa valjda misli da se moze tako bahatiti Mozda jeste talenat ali zeza se kao i Raonic

  • May

    5. jul 2017 | 10:26

    Ko je taj lik uopste?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA