≫ 

Ni Čikago ni Minesota: Teodosić izabrao Kaliforniju!

Srbin, izgleda, ide ka Los Anđelesu...

  • 6

Čikago Bullsi i Minesota žele Miloša Teodosića, ali je srpski plejmejker, kako stvari stoje, izabrao sebi treću lokaciju gde će početi NBA karijeru.

Teodosić je u ozbiljnim pregovorima sa Los Anđeles Klipersima koji mu, prema pisanju specijalizovanog košarkaškog portala Eurohoops, nude trogodišnji ugovor vredan 24 miliona dolara.

>>> Ne ostajem u CSKA: Teodosić posle svadbe otkrio želju i plan za nastavak karijere!

Klipersi su u fazi reorganizacije ekipe, došao je Galinari, otišao je prvi plejmejker Kris Pol (kao i veteran Kroford) i upravo se njemu traži adekvatna zamena.

Američki mediji pišu da nije samo Teodosić opcija na bekovskim pozicijama tima iz Los Anđelesa, već i eks MVP lige Derik Rouz koji bi mogao da preuzme organizaciju igre ekipe Doka Riversa posle odlaska iz Njujorka.

Teodosić ili Rouz, ili obojica u tandemu, znaćemo uskoro.

Podsetimo samo da je iza Teodosića jedna od najboljih sezona u karijeri, za CSKA je beležio 16.8 poena i 6.8 asistencija u proseku po utakmici.

U polufinalu Evrolige, u porazu od Olimpijakosa, bio je najefikasiji igrač meča sa 23 poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fakir

    5. jul 2017 | 23:24

    Taman umesto Krisa Pola

  • SCEPAN

    5. jul 2017 | 22:51

    Brzo će on na stari kontinent...da je bio pametan da prihvati taj ugovor od 12 ciglu na 3 godine od armejaca i da ga bog vidi...ovako će biti "čiča miča gotova priča"...nba pojela maca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA