≫ 

Zbog ovoga će ih još više mrzeti: Košarkaški Kardašijansi dobijaju svoj rijaliti!

Neizbežno se dešava: Porodica Bol je ušla u "medijsku mašinu"

  • 1

Trenutno "najkošarkaškija" familija na svetu, porodica Bol, braća LaMelo, Lonzo i LiAnđelo, i njihov otac LaVar, pročuli su se i van Sjedinjenih država pre svega zbog košarke, a svoju slavu koja je još u povoju sada žele da unovče i ulaskom u šou biznis.

Američki mediji pišu da su Bolovi prihvatili ponudu kompanije fejsbuk da učestvuju u rijaliti programu koji će biti emitovan na toj globalnoj društvenoj mreži.

Ugovor je navodno već potpisan i doneće porodici Bol 33 miliona dolara za četiri godine i verovatno ih u međuvremenu učiniti košarkaškom verzijom Kardašijanovih.

Otac, koji se sa velikim uspehom stara o tome da njegovi sinovi jednog dana budu uspešni, bogati i slavni, na dobrom je putu da od čitave porodične priče i sinova talenata napravi brend koji će dobro i da unovči.

Najstariji sin Lonzo nedavno je na draftu izabran od strane Los Anđeles Lejkersa koji polažu velike nade u njega, a i njegovoj braći, LaMalu i LiAnđelu, inače studentima čuvenog univerziteta UCLA, stručnjaci predviđaju sličan razvojni put i velike karijere.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Ljudi iz kompanije fejsbuk, koja kreće da širi polje delovanja sa video produkcijom, očigledno su prepoznali pravi trenutak i potencijal (čitaj novac) koji se krije kod Bolovih pa će obezbediti širokom auditorijumu da prati život trojice košarkaša i njihovih najbližih.

- Naš cilj je da ljude dovedemo na fejsbuk da bi komentarisali i video - rekao je Nik Gradin, fejsbukov potpredsednik sektora za medije.

Inače, porodica Bol, pre svih otac trojice košarkaša LaVar, nije baš omiljena figura u SAD zbog izjava u kojima je, na primer, tvrdio da bi pobedio velikog Majkla Džordana "1 na 1", a nešto slično rekao je i Lonzo gostujući u poznatoj tok šou emisiji.

Na pitanje da li bi pobedio Džordana, ali sadašnjeg Džordana sa pedesetak godina, ne onda kada je bio u zenitu karijere, Lonzo junior je samouvereno rekao "da, pobedio bih ga".

U prilog njihovoj megalomaniji je i vest da su u prodaju puštene patike sa Lonzovim potpisom koje će svako ko poželi moći da kupi za 495 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbijaa

    5. jul 2017 | 20:55

    Lavara ne treba shvatati ozbiljno, sve njegove izjave tipa da bi dobio Dzordana su cisto da bi privukao paznju na sebe, al mi se ne svidja sto pokusava da od kosarke pravi cirkus kao sto je WWE, st se tice sinova, Lonzo mi se cini fin momak i dobar kosarkas, Lamelo mi se cini najgorim sto se tice ponasanja,videli smo svi da je dao 92p na jednoj utakmici, svaka cast i necu da ulazim u to kako ih je dao, ali na jednoj utakmici je je imao sut iz igre 4/30!!!! Neverovatno sebican i uobrazen momak i smatram da nece izgraditi neku karijeru, Lonzo ce sigirno od sve trojice imati najbolju karijeru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA