≫ 

Zvezdin lukav plan za bolju prodaju sezonskih karata: I Partizan pomenut u kampanji crveno-belih (FOTO)

  • 20

Fudbalski klub Crvena zvezda pustio je u prodaju sezonske ulaznice za sezonu 2017/2018.

Nikako neobična aktivnost kluba u predsezoni, mada ima nešto što nam je privuklo pažnju u načinu na koji je klub sa Marakane pozvao svoje navijače da kupe godišnje ulaznice.

Prethodnih dana u štampanim izdanjima mogao se videti upravo Zvezdin oglas o prodaji karata uz kojeg je stajao i citat srpskog glumca Danila Bate Stojkovića u kome on podseća kad je počeo da navija za crveno-bele, uz to pominje i Partizan.

Glasi tačno ovako:

- Počeo sam da navijam za Zvezdu posle rata, tu su bili svi moji idoli. Uostalom tada niko u Beogradu nije navijao za Partizan - reči su barda našeg glumišta koje su poslužile kao inspiracija u marketinškoj akciji crveno-belih.

Marketing specijalisti iz našeg najtrofejnijeg kluba su očigledno procenili da bi pominjanje "večitog rivala" moglo da pospeši prodaju sezonskih ulaznica.

Još ako Partizan u negativnom kontekstu dolazi iz usta legende, onda je, veruju u Ljutice Bogdana, akcija osuđena na uspeh.

Foto: printscreen Foto: printscreen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    6. jul 2017 | 13:43

    Juče je ponovo bila emisija Oko na rts-u.Oni grobari koji žele da se osveste i saznaju za kakvu tvorevinu odvratnu navijaju mogu ponovo da pogledaju tu emisiju.

  • Milance

    6. jul 2017 | 15:00

    Leonardo sta si im ucinio?????

  • Kosare

    6. jul 2017 | 14:05

    Partizan im nabio komplekse sanjaju ga i dok su budni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA