Denis Rodman napisao knjigu za decu!

Rodman je sa Dastinom Vorbartonom napisao knjigu "Denis divlji bik", koja bi trebalo da bude objavljena do kraja godine

  • 1

Nekadašnja NBA zvezda Denis Rodman je odavno patentirao frazu "očekujte neočekivano", pa zato verovatno i ne treba da nas čudi što je napisao i svoju prvu knjigu za decu "Dennis The Wild Bull" ("Denis divlji bik"), koja bi trebalo da bude objavljena krajem godine.

 

Iako nije poznato mnogo detalja o Rodmanovom prvencu, koji je legendarni košarkaš napisao sa Dastinom Vorbatonom, izdavači navode da će knjiga sadržati" korisne lekcije za decu koje su zasnovane na Denisovom iskustvu i preprekama koje je morao da savlada u detinjstvu".

 

Sad zamislite roditelje koji svojoj dečici pred spavanje čitaju poučne pričice Denisa Rodmana koji duguje silne pare na ime izdržavanja svoje dvoje dece.

 

(Telegraf.rs/izvor i foto: TMZ)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja pa ja

    31. jul 2012 | 15:45

    Ovog coveka nisam volela ni pre 10-15 godina kada je bio u vrhuncu slave a ni sada. Mnogo razloga: pre svega nesportsko ponasanje van terena (a ponekad i na terenu, dok je igrao), nepouzdanost, neodgovornost, i naravno: alkoholizam i narkomanija. Pazi bogati, pise deciju knjigu a o svojoj deci ne vodi racuna. Bankrotirao je jer ga je ex-zena oterala u bankrotstvo. Koji je to covek za kojeg je Era Ojdanic pojam kavaljerstva i covecnosti. Kad je jedan Era mogao da vodi racuna o svojoj vanbracnoj deci, zasto ova nakaza ne moze da vodi racuna ni o bracnoj?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA