≫ 

Otac teniserke koja je lumpovala sa Kirjosom poludeo: Nju sam kaznio, a Nika ću nokautirati!

Čelsi je talentovana teniserka i zato je dobila stipendiju američkog koledža

  • 3

Mlada britanska teniserka Čelsi Samvejs bila je jedna od dve devojke u noćnom provodu sa problematičnim australijskim teniserom Nikom Kirjosom.

Samvejs je bila sa njenom drugaricom Monikom Belovuković i Australijancem u izlasku, nakon što je on ispao u prvom kolu Vimbldona, i kačila je fotografije po društvenim mrežama.

Čelsi je talentovana teniserka i zato je dobila stipendiju američkog koledža. Njen otac Lorens je potpuno poludeo kada je video kako je njegova ćerka privukla pažnju medija.

- U kazni je, zabranio sam joj izlaske. Ona ima samo 18 godina, a bila je celu noć napolju. Oduzeo sam joj i auto, verujte mi, neće više tako izlaziti. Nisam imao pojma da je u izlasku sa Kirjosom. Kao i ostale mlade teniserke, i ona je prijateljica sa ostalim igračicama iz celog sveta, pa tako i sa Monikom, a ona zna Kirjosa. Čelsi igra tenis od svoje četvrte godine. Jako je predana sportu, radi sve da bi došla na vrh, ozbiljno trenira, radi i individualno, pazi na ishranu... Zato i ne želim da joj ovakve gluposti stanu na put uspeha - rekao je Lorens, koji ne krije da ga je naljutio Nik Kirjos.

- Da mi je Kirjos sada ovde, nokautirao bih ga. Ustvari, baš bih vodeo da ga nokautiram - rekao je otac teniserke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA