≫ 

Čukarički silan na pripremama u Sloveniji, Radonjić držao čas fudbala Rusima (FOTO)

Odličan meč i za dovostrukog strelca Obradovića

  • 0

Čukarički je ''upalio mašinu'' - i odmah ubacio u treću brzinu!

Tri gola za prvih pola sata igre bili su dovoljni da srpski tim ubedljivo pobedi novog ruskog premijerligaša Tosno - 3:1 , tima koji je pre samo tri dana pobedio zagrebački Dinamo.

ČUKARIČKI - TOSNO 3:1 (3:0)

(Obradović 4, 26, Bojić 17 - Markov 49)

Čukarički: Kirovski - Đurić, Bogosavac, Crnomarković, Puškarić - Lagator Drinčić 62), Kajević, Bojić - Obradović, Radonjić - Ožegović.

Tosno: Oparin, Dugalić, Šakov, Abazov, Kutin, Karvaljo, Mukametsin, Toka, Markov, Melkadze.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

''Ratnički poklič'' fudbalera Čuke još u svlačionici nagovestio je da Brđani idu na prvu pobedu na pripremama u Sloveniji. I to u mestu Radenci, domu kisele vode ''Radenska tri srca.''

Junaci pobede bili su dvostruki strelac Nemanja Obradovići sjajni Nemanja Radonjić koji se u pojedinim trenucima meča prosto igrao sa protivnicima.

- Ti, čoveče, možeš da daš gol kad hoćeš - dobacivao mu je saigrač Petrić u momentu kada je Radonjić napuštao igru. Gromoglasan aplauz sa tribina samo je pokazatelj njegove odlične partije.

Bio je nezaustavljiv po levoj strani Čukinog napada i prava je šteta što ovakvu igru nije krunisao golom. Mogao je, međutim u trenucima kada je možda trebalo i da šutira - on je pokušavao da uposli saigrače.

Učestvovao je kod trećeg gola Brđana kada je maestralno uposlio Obradovića u 26. minutu. Bio je to gol za ubedljivih 3:0 i svakako najlepša akcija na meču. Prethodno je Obradović u 4. minutu krunisao dobar centaršut Bogosavca sa leve strane. Oštro po zemlji - do samog Obradovića na drugoj stativi.

Golman Tosna Oparin ništa nije mogao da učini u toj situaciji, ali već u 17. je morao bolje. Bojić je šutirao posle kornera, iskosa sa leve strane, a lopta je ruskom golmanu prošla ''kroz uši.''

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Rusi su tek u finišu prvog poluvreman došli do daha kada su u 38. minutu dobili penal. Oboren je Roha koji je i izveo najstrožu kaznu. Kirovski je pročitao stranu, ali nije morao da interveniše. Lopta je prohujala pored desne stative.

Finiš prvog dela doneo je još jedno uzbuđenje pred golom Tosna. Obradović je bio u dobroj prilici da kompletira het-trik.

Tek što je drugo poluvreme počelo, Tosno je došao do gola. Markov je bio strelac u 49. minutu nakon što mu se lopta odbila na nekih sedam, osam metara. Prethodno je Melkadze pogodio stativu, a pomenuti Markov natrčao na odbitak.

Melkadze je bio i najbolji igrač ruskog tima. Pravio je velike probleme Đuriću po desnoj stani odbrane Čuke, kao i ostalim momcima u defanzivi.

Vredan pomena u timu Tosna je i Srbin rade Dugalić. Momak rođen u Nišu igra štopera i odradio je dobar posao. S druge strane, Puškarić je u redovima Čukaričkog odigrao taman toliko da pokaže da ga Brđani nisu uzalud doveli iz Vojvodine.

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović u nastavku meča ubacio je i Nikolu Drinčića i Sašu Jovanovića, ali se rezultat nije menjao.

Naredni meč Čukarički igra 10. jula protiv Amkara.

(Iz Slovenije - Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA