≫ 

TRANSFERI ZA 7. JUL: Preokret kod ''završenog'' transfera Lukakua u Junajted! Zvezda dovela i 4. pojačanje u jednom danu?

Na evropskoj pijaci je zavladalo zatišje, ali se zato Zvezda razgoropadila u Srbiji

  • 1

Znatno mirnije bilo je na evropskom tržištu fudbalera 7. jula, ali je zato u Srbiji bila totalna ludnica, koju je izazvala Zvezda. Crveno-beli su u jednom danu doveli tri nova igrača. Jednog su predstavili, drugi je već odradio i prvi trening, dok će treći biti predstavljen u subotu.

Što se tiče Evrope, najveći transfer obavio je Milan, koji je za 24 miliona evra doveo Andreu Kontija iz Atalante i sa njim je potisao ugovor na 5 godina. Čelsi i Roma su se dogovorili oko trnasfera Antonija Rudigera, ali će nemački reprezentativac prvo da prođe lekarske preglede. Zakomplikovala se situacija oko ''završenog'' transfera Lukakua i navodno postoje zahtevi Evertona za dodatnim novcem, a u čitavu priču se umešao i Čelsi.

Transferi, tračevi

Pogledajte i koji su sve transferi obeležili 7. jul:

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

- Zvezda je predstavila Srđana Babića, nekadašnjeg zlatnog orlića sa Novog Zelanda. Opširnije o tome OVDE.

- Na Marakanu je došao i Brazilac Ze Markos, koji je već zadužio opremu na Marakani. Opširnije o tome OVDE.

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

- Branko Jovićić je takođe postigao dogovor sa Zvezdom i biće predstavljen u subotu. Opširnije o tome OVDE.

- Pojavila se informacija da je Zvezda dovela slovenačkog reprezentativca Mirala Samardžića, koji igra na poziciji štopera i on bi bio četvrto pojačanje u jednom danu.

- Milan je potpisao Andreu Kontija iz Atalante za 24 miliona evra na 5 godina i to je definitivno najveći transfer koji je obavljen u toku dana.

- Nakon što je Everton prihvatio obeštećenje od 85 miliona evra za Romelua Lukakua od Mančester Junajteda, pojavila se informacija da klub sa Gudisona zahteva obeštećenje od 102 miliona evra uz dodatne klauzule, pa navodno transfer još nije realizovan zbog toga. Ipak, Fil Nevil je na društvenim mrežama objavio fotošop fotografiju na kojoj je Lukaku u dresu Mančester junajteda, pa su mnogi to shvatili kao kraj sage.

Foto: Guliver/Michael Steele/Getty Images Foto: Guliver/Michael Steele/Getty Images

- Antonio Konte je poludeo na upravu Čelsija jer je Junajted doveo Lukakua umesto njih. Abramovič je munjevito reagovao i izjednačio je Junajtedovu ponudu, te je sada sudbina Lukakua u njegovim rukama i on će odlučiti gde će nastaviti karijeru.

- Čelsi i Roma postigli dogovor oko Rudigera i on će ove nedelje proći lekarske preglede u Los Anđelesu pre nego što se završi transfer vredan 38 miliona evra.

- Sporting je doveo Žeremija Matjea iz Barselone bez obeštećenja. Opširnije OVDE.

- Lajpcig istakao da Nabi Keita nije na prodaju, a za defanzivnog vezistu vicešampiona Nemačke se interesovao Liverpul.

TRAČEVI KOJI SU OBELEŽILI DAN

Napadač Mančester Sitija Keleči Ikenaćo blizu je dogovora sa Lesterom za transfer vredan 28 miliona evra.

Arseal želi Tomasa Lemara iz Monaka, i navodno su ponudili 45,5 miliona evra, nakon što je prva ponuda, koja je bila 11 miliona slabija, odbijena od strane ''Kneževa''.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igra Se Do Reklame Ne Do Linije

    8. jul 2017 | 01:51

    hahahaha pa ovi ce jos malo i stampati trocifrene brojeve na dresove

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA