≫ 

TRANSFERI ZA 9. JUL: Zvezda našla zamenu Plavšiću, Italijani opet uzimaju igrača Partizana?

Pogledajte novosti i spekulacije u vezi sa fudbalskim transferima

  • 0

Radna je bila nedelja na fudbalskoj transfer pijaci.

U toku dana smo vam preneli saznanje da je zvanično najbolji omladinac Crvene zvezde za prošlu godinu Lazar Romanić otići u Italiju na pozajmicu. O tome opširnije >>> OVDE.

Ozvaničen je transfer meksičkog golmana Giljerma Očoe u Standard iz Liježa. Tamo je stigao iz Malage, gde je proveo tri sezone, ali uglavnom je bio rezervni igrač. Zato je jednu sezonu proveo u Granadi.

Bivši portugalski reprezentativac Dani je posle decenije provedene u Zenitu našao nov klub. Iskusni 33-godišnji fudbaler nastavlja karijeru u Slaviju iz Praga, sa kojom je dogovorio dvogodišnju saradnju. Inače, Slavija je ovog leta dovela još dvojicu poznatih fudbalera koji su ušli u ozbiljne godine, Alila Altintopa (34) i Ruslana Rotana (35).

Sevilja je inače ozvaničila dolazak velikog pojačanja - u pitanju je kolumbijski napadača Luis Murijel. Španski klub izdvojio je oko 20 miliona evra za dosadašnjeg igrača Sampdorije, za koju je postigao 11 golova prošle sezone.

 

Nemački reprezentativac i fudbaler Rome Antonio Rudiger je stigao u Los Anđeles, gde je obavio lekarski pregled i kompletirao transfer u Čelsi vredan 39 miliona evra.

TRAČEVI KOJI SU OBELEŽILI DAN

- "Žurnal" prenosi da će Zvezda potpisati Damjana Gojkova, iz OFK Beograda, koji je ofanzivni vezista i podseća na Srđana Plavšića. Međutim, list dodaje da bi Gojkov proveo prvih pola godine na pozajmici u Bežaniji.

- Iz Italije ponovo gvire u Humsku. Navodno, Đenova prati partije Nemanje Mihajlovića. Tamošnji mediji pišu da dobri odnosi sportskog direktora Partizana i Ivice Ilieva i članova uprave italijanskog kluba mogli da budu ključni u pregovorima. U Đenovi već igraju Nikola Ninković i Darko Lazović.

- Još jedan Srbin se spominje po italijanskoj štampi. Nakon što mu je propao transfer u Inter, srpski reprezentativac mogao bi da bude deo odbrane Rome. O tome opširnije >>> OVDE.

- Jagoš Vuković je rešen da napusti Tursku i pređe u Olimpijakos, ali stvar nije baš jednostavna. Više o situaciji našeg reprezentativca čitajte >>> OVDE.

- Juventus je navodno blizu toga da dovede Arsenalovog golmana, Vojćeha Šćešnog, koji nije sa londonskim klub krenuo na predsezonsku turneju. Dve godine je proveo na pozajmici u Romi, navodno je dogovorio svoje uslove, i očekuje se da zameni Đanluiđija Bufona koji bi 2018. godine trebalo da se penzioniše.

- Arsenal će navodno poslati treću ponudu za Monakovog igrača Tomasa Lemara, prenosi "Dejli Miror". Prethodno su odbijene ponude od 30 i 40 miliona funti.

- Njukasl bi mogao da pokvari posao Sevilji, pošto je pokazao interesovanje za Hesusa Navasa, javlja španski "As".

- Čelsi navodno završava potpis Hamesa Rodrigeza u narednih 48 sati. Kolumbijac želi da ode iz Reala, a "plavci" bi hteli da dovedu iz Madrida i Alvara Moratu i Danila.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA