Mančester Siti poslao ponudu od 5,5 miliona € za najtalentovanijeg bisera Zvezde, ali postoji uslov koji se mnogima ne sviđa! (VIDEO)

Braća Ilić bi mogla u budućnosti da zaigraju kod Pepa Gvardiole

  • 26

Crvena zvezda je ponovo pred dilemom. Prodati prerano još jednog bisera i rešiti goruće finansijske probleme, ili rizikovati, sačekati ga kako bi on kada se razvije vredeo nekoliko puta više.

Na adresu kluba sa Marakane stigla je ponuda Mančester Sitija za jednog od najvećih talenata crveno-belih - Ivana Ilića (16), koji je najmlađi debitant u istoriji Zvzede. Građani njega žele u paketu sa starijim bratom Lukom (18), i nude 5,5 miliona evra za obojicu, uz uslov da oni odigraju 50% mečeva u sezoni, navode Novosti.

>>> Zvezda olako pustila najtalentovanijeg golgetera: Romanić sa ogorčenjem odlazi u Italiju! (VIDEO)

Ponuda bi značajno popravila Zvezdine finansije, koja mora da isplati potraživanja banaka, a time bi dug smanjila ispod 20 miliona evra, čime bi on faktički bio prepolovljen u odnosu na pre nekoliko godina, kada je klub bio na ivici gašenja.

Ipak, pitanje je da li će se klub opredeliti za prodaju, jer je Ivan Ilić jedan od najvećih bisera koga Zvezda ima u svojim redovima. Postao je i najmlađi debitant Zvezde u njenoj istoriji, kada je zaigrao na meču protiv Spartaka sa 16 godina i 15 dana.

Njegov stariji brat Luka je debitovao kasnije, protiv Florijane u revanšu na Malti. Takođe, njihovom prodajom klub bi imao problem zbog uslova da oni igraju 50% utakmica, pa ne bi bilo prostora za forsiranje nekog od drugih talentovanih igrača, koji bi kasnije mogli da se prodaju.

Pogledajte i neke od poteza Ilića iz mlađih kategorija:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matofi

    10. jul 2017 | 09:32

    Ako malo ima mozga u nasem voljenom klubu bilo bi logicno sledece. Ne prodavati Ilice, ali ih pustiti da igraju 50%utakmica. Po proceni strucnjaka iz Mancestera to ce ih dodatno razviti, moguce i znatno podici cenu u odnosu na ponudjenu mozda nekoliko puta.

  • Brotnjo

    10. jul 2017 | 10:18

    Ovaj nezna da trci ni na jednom snimku skoro da nije loptu ni pipnuo

  • Isjd

    10. jul 2017 | 10:07

    Odmah i prodati, posle ce im svakako pasti cena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA