POSLEDNJI RAPORT: Gol, dva ili pobedu želi Vermezović!

Trener srpskog šampiona pita se zašto je AEL preko noći počeo da uzima ulogu favorita

  • 0

Fudbaleri Partizana odradili su jedini trening u Larnaki pred meč u sredu sa AEL-om. Trener šampiona Vladimir Vermezović sanja pobedu, ali smatra da ovaj dvomeč ipak odluku dobija u Beogradu.

- Verujem da možemo da odigramo dobro i dođemo do povoljnog rezultata. Pod tim podrazumevam da damo jedan ili dva gola, a pobeda bi bila fenomenalna stvar. Ništa se, međutim, ne završrava sutra, jer ima i revanš u Beogradu - rekao je Vermezović.

On je istakao da zna koji će tim izaći na teren u sutrašnjem meču sa AEL-om.

- Nisam ga izdiktirao igračima, ali znaju oni, otprilike, ko će da igra na osnovu taktičkih stvari koje smo radili na treninzima. Sve bitno što smo imali uradili smo još u Beogradu.

AEL 40 GODINA NIJE IGRAO U EVROPI

Vermezović je naveo da ceni ekipu kiparskog šampiona, za koju je kazao da nema istaknutih zvezda, ali da poseduje sjajnu timsku igru.

- Oni su odlična ekipa i biće nam težak rival. Za nas je dobar podatak da kada prime gol, teško se vraćaju iz minusa. Pokušaćemo da iskoristimo tu njihovu manu. AEL preko 40 godina nije igrao u Evropi i prošle sezone nikada nisu preuzimali ulogu favorita. Sada se to malo promenilo, ne znam da li je razlog strah ili nešto drugo - rekao je trener Partizana.

Strateg "crno-belih" istakao je da je veliku pomoć u pripremi utakmice imao od trenera Apoela Ivana Jovanovića.

Sutrašnja prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona igra se u Larnaki od 19:45 sati po našem vremenu.

(Tanjug / Telegraf.rs/Foto:partizan.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA