FIFA i UEFA kaznili Srbiju i Zvezdu: Zbog pesme Delija o Kosovu možda i meč bez publike na Marakani! (VIDEO)

Delegat utakmice Zvezda - Florijana dobio je prevod pesme koja je bila sporna i navedeno je da je to ponovljeni prekršaj

  • 58

Kako prenose Novosti, fudbalska reprezentacija Srbije i Crvena zvezda će zbog navijača biti kažnjeni od strane FIFA i UEFA zbog poslednjih utakmica na Marakani.

Naime, delegati utakmica Orlova i crveno-belih, prijavili su niz propusta sa duela Srbije i Velsa i Crvene zvezde i Florijane.

>>> Lalatović analizirao srpske klubove u Evropi: Za Zvezdu je jedna stvar bitna ako želi u 3. kolo, Lučani nisu za kritiku

>>> Mančester Siti poslao ponudu od 5,5 miliona € za najtalentovanijeg bisera Zvezde, ali postoji uslov koji se mnogima ne sviđa! (VIDEO)

Švajcarski delegat Pjerino Lardi, prijavio je domaćina zbog niza propusta na utakmici prtiv Velsa. Zabeležio je skandiranje ''Sudija, p..eru'' u 33. minutu, kada je portugalski arbitar De Sousa dosudio penal za Velšane, potom transparent sa likom četničkog vojvode Momčila Đujića na severnoj tribini, a najveći prekršaj bilo je zakrčeno stepenište na zapadnoj tribini tokom cele utakmice.

Što se Zvezde tiče, tu je sporna bila pesma ''Uefa mafija, Kosovo je Srbija'', za koju je delegat dobio prevod i u izveštaju naveo da je domaćin prekršio stari prekršaj.

FSS i Zvezdu zbog ovih prekršaja očekuju kasne u rasponu od 50.000 do 100.000 franaka, a crveno-belima će biti zaprećeno i igranjem jednog evropskog meča bez prisustva publike.

Pogledajte i pesmu Delija koja je bila sporna Uefi:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stockholm

    10. jul 2017 | 10:07

    Dok hrvati salutiraju i pevaju ZA DOM SPREMNI nikom nista , SRBI - KOSOVO JE SRBIJA i odma bub kazna , uefa - vatikan -srbimrzci

  • Arkan

    10. jul 2017 | 09:54

    Boli istina, kazne prolaze ali istina ostaje.

  • Srbo Č

    10. jul 2017 | 10:09

    Tako ti je to moj srbine još za koju godinu bićemo kažnjeni čim kažemo da smo srbi a kamoli nešto drugo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA