LIGA ŠAMPIONA: PAO obezbedio plej-of, Dinamo strepi pred Roterdam! (VIDEO)

Ukrajinci i Grci na dobrom putu da zaigraju u poslednjoj rundi plej -ofa za Ligu šampiona

  • 0

Dinamo Kijev i Panatinaikos pobedama su otvorili treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona. Ukrajinci su kod kuće pobedili holandski Fejenord, posle preokreta 2:1, dok su Grci opravdali epitet favorita u Škotskoj protiv Madervela.

Mnogo više drame bilo je u duelu Dinama i Fejenorda, a sigurno će je biti i za sedam dana. Fejenord, koji se posle nekoliko sušnih godina našao u borbi za plasman u Ligu šampiona, poveo je protiv Kijevljana, ali se kući ipak vraća sa golom zaostatka.

Gol Šakena u 49. minutu poništili su u narednih 20 najpre autogolom Imers, a zatim i fenomenalni Ideje golom za prednost Kijevljana pred pakao na "Tiganju".

Miloš Ninković je odigrao ceo meč za Kijevljane.

GRCI NA EKSURZIJI U ŠKOTSKOJ

Uprava Madervela je od onog trenutka kada je saznala da će igrati u kvalifikacijama za elitno takmičenje umesto suspendovanog Rendžersa istakla da njih kvalifikacije za Evropu ne zanimaju, jer nemaju sastav koji bi mogao da se ravnopravno bori i sa jačim timovima od grčkog vicešampiona.

Otprilike je tako i izgledao prvi susret dve ekipe odigran na "Fir parku". Zeleni su slavili golovima u oba poluvremena. U 13. minutu pogodio je reprezentativac Lazaros Hristodopulos, da bi tačku na ovaj dvomeč stavio Mavrias, 15 minuta pre kraja.

Revanš u Atini biće puka formalnost za ekipu Žesualda Fererire.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA