≫ 

DEFINITIVNO: Novak igra u utorak protiv Manarina!

Zbog istorijskog duela koji su odigrali Nadal i Miler, organizatori su doneli odluku da se meč našeg i francuskog teisera odloži za sutra

  • 8

Put ka četvrtfinalu Vimbldona Novak Đoković traži preko Francuza Adriana Manarina.

Meč Nadal - Miler se toliko odužio na Terenu broj 1, da je na kraju doneta odluka da Srbin i Francuz svoj meč osmine finala odigraju u utorak.

>>> Čak su i Englezi besni na organizatore: Kriminalno tretirate Novaka, Endijev ili Rodžerov meč biste odmah premestili! (FOTO)

Izveštači sa Vimbldona javili su da je teren bio na Centralnom otkriven, što znači da je postojala opcija da se meč Srbina i Francuza odigra upravo tamo. Od kako su Federer i Dimitrov završili svoj meč tamo, teren je bio prazan.

Đoković je u jednom momentu tokom Nadalovog meča otišao do kancelarije ATP-a, a po izlasku se nasmejan vratio u svlačionicu u društvu Andrea Agasija.

Ono što je sigurno jeste da su Nadal i Miler morali da završe meč zbog publike koja je kupila karte kako za taj, tako i za meč Đoković - Manarino.

NAJAVA MEČA

Sa Manarinom se Novak susreo samo jednom u karijeri, i to prošle godine na startu Vimbldona. Savladao ga je u tri seta 6:4, 6:3, 7:6.

Srpski teniser je favorit u odnosu na Francuza, kom je u prvom kolu predao Lopetz, da bi u drugom eliminisao Sugitu i porom Gaela Monfisa posle pet setova.

Novak je odlično trenirao ovih dana, naštelovao sve sprave i očistio glavu za krupne korake koji vode ka ulasku u završnu fazu Vimbldona 2017. U njihovom jedinom prethodnom meču, Novak je pobedio – i takav ishod “lebdi u vazduhu” i ovoga puta.

Bolji iz ovog duela igraće protiv Tomaša Berdiha, koji je savladao Dominika Tima posle pet setova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA