Braun: Zvezda je bila konkretnija, Partizanova ponuda bila "uzmi ili ostavi"

"Mnogo je novih igrača i važno je da stvorimo familijarnu atmosferu. To je preduslov za velike rezultate. To vam kažem iz iskustva, jer sam podizao šampionske pehare", kaže Amerikanac

  • 0

Košarkaš Crvene zvezde Elton Braun otkrio je u intervjuu za "Večernje Novosti" zašto se odlučio da pojača beogradske "crveno-bele", iako je za njegove usluge bio zainteresovan i večiti rival Partizan. Amerikanac je u izjavi za beogradski list istakao da je Zvezda bila daleko konkretnija s ponudom.

- Postojali su kontakti, ali Partizan je dao ponudu po principu "uzmi ili ostavi". Zvezda se od početka drugačije postavila, bila je daleko konkretnija, sa jasnom vizijom da dođem. Na kraju, moj pozitivan odgovor je rezultat Zvezdinog angažovanja. Eto, to je sve na tu temu - rekao je Braun.

Uz njega, "crveno-beli" su angažovali još tri značajna pojačanja a nije isključeno da stigne još neko. Sa povećanjem broja kvalitetnih igrača, rastu apetiti kod navijača, ali i pritisak na igrače.

- Znate, kada uplivate u profesionalne vode, uz ugovor vam sleduje i određeni pritisak, ali ja sam tokom karijere pokazao da znam da ga iznesem.

Braun smatra da je veoma važno da se u ekipi što pre stvori familijarna atmosfera, jer je to preduslov za velike rezultate, a klub u ovoj sezoni ima visoke ambicije u četiri takmičenja.

- Mnogo je novih igrača i važno je da stvorimo familijarnu atmosferu. To je preduslov za velike rezultate. To vam kažem iz iskustva, jer sam podizao šampionske pehare. Čekaju nas četiri izuzetno teška takmičenja. Nije lako, ali moramo da imamo veru u sebe, da žestoko radimo - optimistički Braun iščekuje srpsku epizodu u karijeri.

(Telegraf.rs/Izvor: Večernje novosti)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA