≫ 

Da li je na pomolu centarska rokada u Zvezdi? Kuzmić otišao u Madrid, Cirbes doputovao u Beograd! (VIDEO)

Nemački košarkaš ima važeći ugovor sa Makabijem, ali uvek postoji opcija pozajmice kao prošle sezone

  • 11

Košarkaški klub Crvena zvezda polako se sprema za novu sezonu u ABA i Evroligi, ali čini se da za sada samo rasporodaje igrače.

>>>Gromoglasne ovacije za Cirbesa i Micića u Pioniru! (VIDEO)

Posle Luke Mitrovića (Bamberg), Marka Simonovića (Zenit), Čarlsa Dženkinsa (Himki) otišao je i Ognjen Kuzmić u Real Madrid.

Španski mediji prenose da je gorostasni reprezentativac Srbije potpisao dvogodišnji ugovor sa kraljevskim klubom.

Raspored Zvezdinih utakmica u Evroligi: Velikan stiže u Beograd već u 2. kolu

Međutim, nekako u senci odlaska Kuzmića, ostao je iznenadni dolazak Maika Cirbesa u Beograd kasno u ponedeljak uveče, koji je viđen na aerodromu Beograd. Neki bi rekli ništa čudno, bio je i pre mesec dana kada je slavio titulu sa Zvezdom.

Čaršija sa druge strane bruji da Nemac više nije u vezi sa našom lepoticom Tatjanom, pa bi dolazak u Beograd u julu, dok su svi igrači na odmoru mogao da znači i da eventualno pregovara sa Zvezdom.

Kažemo eventualno, jer Cirbes ima ugovor sa Makabije, uprkos kome je proveo polusezonu u Bajernu na pozajmici. Sve će opet zavisiti od Izraelaca i toga gde oni vide Cirbesa i da li bi ga opet slali na pozajmicu.

Zvezda, sa druge strane ima novca da plati Cirbesa i malo jače, jer je prodala već trojicu igrača, a čeka se i transfer Jovića (Mada je pitanje da li će ga prodati ili zadržati)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Za sada je sve obavijeno velom tajne, ali će se u toku dana ili do kraja nedelje saznati razlog dolaksa Cirbesa u glavni grad.

Sledeće godine fajnal for je u Beogradu i crveno-beli žele da stvore respektabilan tim koji bi konkurisao za ovaj turnir.

Podsetite se igara maika Cirbesa u Zvezdi:

Ipak, ne zvuči nerealno da on na mestu centra zameni Kuzmića, jer bi to bio jedan od logičnijiih razloga da Zvezda pusti svog centra u Real uz naravno i novčanu stranu.

Ne treba pričati koliko bi ovaj potez značio klubu, jer ne bi izgubili vreme na traženje adekvatnog centra, pošto Cirbes poznaje sredinu i trenera, naravno ako Radonjić ostane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane pufne

    11. jul 2017 | 14:45

    Cirbesa i Antića da dovedemo i to je to

  • Sale

    11. jul 2017 | 15:54

    Zirbes i Bolden mnogo bolje nego Kuzmic i Mitrovic odlican posao idemo dalje.

  • Febo

    11. jul 2017 | 14:55

    Svaba, a nas.najbolja moguca (dobitna) kombinacija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA