≫ 

Đurđević i Leonardo nisu slavili golove ovog drugog: Grobari zviždali Urošu i zbog toga što nije dao Brazilcu da izvede slobodnjak (VIDEO)

Definitivno nešto nije u redu

  • 34

Nisu navijači Partizana bili ljuti na Uroša Đurđevića samo zbog sebičnosti u finišu, u trenutku kada je Leonardo bio sam na drugoj stativi tokom meča protiv Budućnosti.

Ne, zviždali su mu i sredinom drugog poluvremena kada je uezo loptu da šutira slobodan udarac sa Leonardove pozicije. Slične onoj iz koje je Brazilac dao gol na večitom derbiju protiv Crvene zvezde.

>>> P**KO SEBIČNA: Grobar izvređao Đurđevića dok je davao izjavu, a onda mu je drugi prišao i postavio pitanje u lice (VIDEO)

>>> LEONARDO NAPRAVIO HAOS PRED GROBARIMA: Psovao upravu kluba posle gola, Tavamba mu zapušio usta (VIDEO)

Igrao se 66. minutu kada su navijači pevali ''Ole, ole, ole...Leo, Leo, Leo'', aludirajući na to da je prekršaj bio u idealnoj poziciji za njega.

Međutim, Đurđević mu nije dao loptu iako ju je Brazilac tražio. To je bio okidač za salve zvižduka upućeni napadaču crno-belih.

Taj momenat možete videti na 1.31.05 na videu ispod:

NISU SLAVILI GOLOVE OVOG DRUGOG

Iako to izjavama nisu potvrdili, jasno je da među njima dvojicom nešto ne štima.

A da je tako govore i detalji prilikom proslave golova koje su Uroš i Leo postigli. Nijedan nisu zajedno proslavili.

>>> DOĐI KOD NAS, ŽIVEĆEŠ KAO KRALJ OVDE: Leonardo dobio poziv da napusti Partizan (FOTO)

Brazilac uopšte nije pokazivao emocije kada je Đurđević pogodio sa penala, dok srpski napadač nije trčao sa Leonardom na Jug. Bez obzira na to što je bio blizu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GdK

    12. jul 2017 | 13:37

    TOTALNO nebitna i u fudbalu uobicajena stvar, pa PROFESIONALCI SU, ZAR NE, ili SE SADA POTURA PRICA IZ "KUHINJE ZLA", kako bi se skrenula tema sa VELICANSTVENE FUDBALSKE PREDSTAVE IZ HUMSKE, POBEDE i POHODA NA LIGU SAMPIONA, a samim ulaskom u istu, FKP bi nestao ceo dug i sa najboljom skolom fudbala u EU, bili bi NEZAUSTAVLJIVI NA-SVEEEE .!. XXAAXXAA .!. PARTIZAN SAMPION !!! LIGA SAMPIONA !!!

  • Igor Obrenovac

    12. jul 2017 | 13:50

    Do juce si terao biciklu od Velikog Polja do Obrenovca, a sad otimas loptu Leonardu. Sta umisljas ti? Nista gore od potpapucenog opanka.

  • Grobar panker

    12. jul 2017 | 15:31

    Stvarno smo za batine i mi komsije,lepo ugasite fudbalske klubove i ulazite u kosarkaske jer tu ima smisla,pa da zajedno igramo evroligu. Da kosarkasi imaju kintu koju dobiju fubaleri pa gde bi nam kraj bio,lagano bi uzimali evrolige. Stop mrznji zivela Srbija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA