VOŠA ZASENILA VEČITE: Novosađani slave i tuguju! (VIDEO)

"Crveno-beli" iz Novog Sada vodili 2:0, a onda primili gol u 96. minutu. Sledi meč u Beču

  • 0

Posle prve runde dvoboja sa bečkim Rapidom Vojvodina je pred najvećim uspehom u Evropi u poslednjih nekoliko godina. Novosađani su na svom stadionu pobedili 2:1 (0:0), ali imaju razloga za žaljenje. Primili su gol u 6. minutu nadoknade vremena!!!

Kakva pobeda, ali kakva nesreća za Vošu!

Fenomenalno su finiširali fudbaleri novosadskog kluba. Posle vođstva od 1:0, Bojović je, mislilo se u poslednjoj sekundi, doneo veliih 2:0, ali ne...

Poslednji korner na meču za Austrijance, doneo je udarac sa ivice kaznenog prostora, a lopta je posle udarca Alara zakačila fudbalera Vojvodine i prevarila Supića.

Voša se pošteno isprsila ispred favorizovanih Austrijanaca, ali je imala sreće u prvih 45 minuta. Gosti su u 33. minutu pogodili prečku preko Hofmana i to je bila najbolja prilika u prvom delu.

U nastavku "lale" su krenule ofanzivnije i stigle do vođstva. Kamerunac Oumaru, najopasniji po Bečlije večeras, pogodio je na asistenciju Stevanovića i razgalio više od osam hiljada navijača na "Karađorđu".

Rapid je deset minuta pre kraja imao najbolju priliku za izjednačenje - penal! Šutirao je Hofman i pogodio stativu!

Ubrzo je zbog povrede zamenjen Oumaru, koji je neizvestan za revanš u Beču, gde će Vojvodini biti neophodan gol, jer Austrijanci sa 1:0 idu dalje!

Sve bi mnogo lakše bilo da se šok gol u 96. minutu nije dogodio.

Vojvodina - Rapid 2:1 (0:0)

Stadion: "Karađorđe"

Gledalaca: 8.000

Sudija: Artjom Kuhin (Kazahstan)

Žuti kartoni: Škuletić, Đurić - Pihler

Strelci: Abubakar 75, Bojović 90+3, Alar 90+6

VOJVODINA: Supić, Vulićević, Jokić, Đurić, Pavlović, Moreira, Grin, Poletanović (od 84. Ađuru), Stevanović, Škuletić (od 66. Bilbija), Abubakar. Trener: Zlatomir Zagorčić.

RAPID: Kenihšefer, Šimpelsberger, Zonlajtner, Pihler, Kacer, Kulovic, Dražan (od 68. Trimel), Heikinen, Hofer, Burgštaler (od 80. Alar), Bojd. Trener: Peter Šetel.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA