DRIM TIM UMALO IZGUBIO! Litvanci namučili Kobija i ekipu!

Otpor Litvanaca trajao do pet minuta pre kraja. Drim tim pokazao slabosti pred završnicu Olimpijskog turnira

  • 0

Američki Drim tim naišao je na prve probleme na Olimpijskim igrama, ali je ostao neokrnjen. U četvrtom kolu košarkaškog turnira Amerikanci su pobedili Litvaniju posle velike drame 99:94 (33:25, 22:26, 21:23, 21:20)!

Posle najubedljivije pobede u istoriji Olimpijskih igara, najslabija partija američkog tima snova!

Da li su se Amerikanci mnogo opustili ili su Litvanci odigrali vanserijski? Negde na sredini da se nađemo.

Pet minuta pre kraja Litvanci su posle koša Pocijusa poveli 84:82, ali onda Ameri ubacuju u petu i stižu ipak do očekivane pobede. Trojka Pola, kontra Džejmsa, uz nekoliko spetljanih napada Litvanaca bili su dovoljni da Drim tim ostvari četvrtu pobedu na Olimpijskom turniru.

Najefikasniji u redovima Amerikanaca bio je tandem - Karmelo Entoni i Lebron Džejms sa po 20 poena. U bledoj partiji istakao se i Kevin Durant sa 16 poena.

Litvance je predvodio i dugo održavao u igri fenomenalni Klejza sa 25 poena. Dvocifreni su bili još Pocijus (14) i Songaila (11).

Amerikanci su obezbedili prvo mesto pred četvrtfinale, predstoji im još meč sa Argentincima u ponedeljak, dok će Litvanci protiv Tunisa pokušati uz ostale rezultate da se domognu treće pozicije u grupi B.

U drugom derbiju dana Rusija je pobedila prvaka Evrope Španiju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA