NOVAK UTUČEN: Možda nije bilo suđeno!

Naš as tvrdi da su neke situacije na terenu mogle da budu na njegovoj strani u finalu protiv Del Potra

  • 0

Najbolji srpski teniser nije odbranio bronzanu medalju! Odmah posle susreta sa Del Potrom u izjavi za RTS stavio je do znanja da nije raspoložen za priču, da ga je poraz u borbi za treće mesto poptuno razočarao.

- Nemam šta pozitivno da kažem. Razočaran sam – istakao je Đoković.

- Možda nije bilo suđeno da dobijem, bio je bolji. Moram da mu čestitam. Da je moglo da se nešto okrene, da bude na mojoj strani, moglo...

Ðoković je naglasio da bez obzira na to što ove godine nije ispunio plan i dalje veruje u sebe.

- Prošle godine sam igrao fenomenalno, izgubio jedan meč za šest meseci, ove godine sam opet igrao dosta dobro, ali su i očekivanja bila veća. Bože moj, sport je čudo, nije bitno koliko puta padneš, nego koliko puta ustaneš. Iskreno se nadam da ću izvući pouku, da ći biti jači, verujem u sebe da mogu dugo da trajem i igram na ovom nivou - poručio je.

Srpski teniser je rekao da oseća veliki žal što nije uspeo Srbiji da podari olimpijsku medalju.

- Svakako da je ovo jedan od najbolnijih poraza u mojoj karijeri. Olimpijske igre su specifično i retko takmičenje, svake četiri godine, propustio sam jedinstvenu priliku da posle Pekinga osvojim još jednu medalju za Srbiju. Nisam uspeo, ali idemo dalje, čekaću Rio - zaključio je Ðoković, koji i dalje planira da učestvuje na turniru u Torontu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA