Serena: Igraću i u Riju!

- Kada budem osetila da ne mogu da budem najbolja, više neću igrati. Nisam umorna i još uvek uživam dok igram - rekla je teniska šampionka

  • 0

Američka teniserka Serena Vilijams izjavila je da joj nije dovoljno što je osvojila Golden slem (sva četiri Grend slem turnira i olimpijsko zlato) i da planira da brani olimpijsku titulu na Igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Serena Vilijams osvojila je zlatnu medalju u singlu i treću zlatnu medalju u dublu sa sestrom Venus na Olimpijskim igrama u Londonu.

- Planiram da budem na sledećim Igrama. Kada budem osetila da ne mogu da budem najbolja, više neću igrati. Nisam umorna i još uvek uživam dok igram - rekla je Vilijams, koja je osvojila 14 Grend slem titula.

Ona je dodala da je bila veoma srećana što je pobedila, jer je prošle godine bila van terena zbog bolesti.

- Uspela sam da se vratim i pobedim. To je neverovatna stvar za mene i nagrada za težak rad - rekla je 30-ogodišnja Vilijams, koja se novim Igrama nada kao i prvi teniser sveta Rodžer Federer .

Sada kada je završena "zlatna groznica", četvrta igračica na WTA listi planira da se opusti i da oseti atmosferu na Olimpijskim igrama.

- Nikada ne izlazim napolje za vreme Olimpijskih igara. Ne mogu da budem 'previše luda'. Sada imam vremena da se opustim - rekla je Vilijams.

(Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA