NOVO PRAVILO: Mlađi od 16 godina na stadion samo sa mamom i tatom!

Radi lakšeg sprovođenja Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, Zajednica Superligaša zabraniće dolazak mlađih od 16 godina bez prisustva roditelja

  • 1

Predsednik Zajednice klubova Superlige Miodrag Janković najavio je da će biti uvedena rigorozna primena Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama i da će u skladu s tim, osobe mlađe od 16 godina neće moći da prisustvuju utakmicama bez pratnje roditelja!

Zabrana će, po Jankovićevim rečima, stupiti na snagu od početka sledeće sezone, a ostaje da se vidi kako će klubovi i Zajednica sprovoditi odluku.

Pred početak nove sezone ima još dosta nerešenih problema, stadioni većine superligaša ne ispunjavaju uslove za takmičenje. Renoviranje stadiona u Nišu još nije završeno pa će Radnički do kraja radova na Čairu igrati u Jagodini, dok će Donji Srem svoje utakmice igrati na stadionu Karađorđe.

- Donji Srem će prvi deo sezone igrati u Novom Sadu, na stadionu Vojvodine, dok Nišlije imaju sporazum s Jagodinom da tamo igraju svoje mečeve ako bude bilo potrebno. Rad će, kao i prošle sezone, utakmice visokog rizika igrati na stadionu Obilića - dodao je Janković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    8. avgust 2012 | 08:21

    Tako i treba! Od budala ja svoje malo dete ne mogu na miru da vodim na utakmice...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA