Kazorla potpisao za Arsenal

Transfer najavljivan danima konačno finalizovan, Santi Kazorla treće značajno pojačanje Arsenala posle Lukasa Podolskog i Olivijea Žirua

  • 0

Španski fudbaler i povremeni reprezentativac Santi Kazorla potpisao je ugovor sa Arsenalom, čime je okončan transfer najavljivan danima.

Prelazak Španca iz Malage koštao je Arsenal 16 miliona funti, a Kazorla je treće veliko pojačanje za slavni londonski klub ovog leta, Nemac Lukas Podolski i Francuz Olivije Žiru stigli su ranije.

Kazorla je prošle sezone odigrao 38 mečeva za Malagu, koja se nalazi u finansijskim problemima iako ima bogatog gazdu, a bio je član reprezentacije Španije koja je po treći put postala prvak Evrope, nastupivši kratko u dva meča.

- Srećan sam što sam se pridružio Arsenalu, to je klub sa sjajnim igračima, fantastičnim stadionom i mnogo navijača. Nadam se da ću sa Arsenalom osvajati trofeje, zato sam ovde - rekao je srećni Kazorla posle potpisivanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA