VERMEZOVIĆ: Ne plašimo se AEL-a

- Nije važno za kakvu taktiku će se oni opredeliti, jer smo spremni za sve varijante. Imam jednu dilemu oko sastava - izjavio trener Partizana

  • 0

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da se "crno-beli" ne plaše kiparskog AEL-a i da su spremni na sve u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Sve je moguće. Vežbali smo razne taktike, ali imam jednu dilemu oko sastava. Sigurno je i da neće igrati Vukić i Babić, koji su se nedavno povredili na treningu. Potrebno je da budu rasterećeni, jer samo tako mogu nešto da pokažu - naveo je Vermezović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Partizan je u prvoj utakmici, prošle nedelje u Larnaki, izgubio sa 1:0.

- Ne plašimo se AEL-a. Koncentrisan sam na igru moje ekipe, jer sve zavisi od nas. Nije važno za kakvu taktiku će se oni opredeliti , jer smo spremni za sve varijante. Videće se koliko smo spremni da igramo Ligu šampiona ili Ligu Evrope - poručio je trener Partizana.

Vermezović je naveo i da je ekipa spremna za eventualne produžetke, kao i da su igrači vežbali izvođenje penala.

- Moramo da budemo strpljivi i oprezni, ali istovremeno je potrebno i da napadnemo protivnika mnogo žešće nego što smo to radili na Kipru - istakao je strateg crno-belih.

Sutrašnja revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i AEL-a igra se od 20.45 na stadionu u Humskoj.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA