MORISI: Englezi se ponašaju kao Nemci 1930. godine!

Bivši frontmen grupe The Smiths optužio sunarodnike za "preterani i neukusni patriotizam sličan zanosu s kojim su 1930. Nemci podržavali naciste"!

  • 0

Izraziti antimonarhista, koji smatra da je postojanje kraljice u Ujedinjenom kraljevstvu veliki anahronizam protivan ideji demokratije, bivši prvi čovek popularne grupe The Smitsh - Stiven Patrik Morisi, opet je bio grub prema kraljici, njenoj porodici, ali i sunarodnicima.

Morisi je i pre napadao kraljicu uporedivši je s pukovnikom Muamerom Gadafijem, a sada je na Tviteru optužio Engleze za "preterani i neukusni patriotizam sličan zanosu s kojim su 1930. Nemci podržavali naciste".

- Britanski mediji 24 sata dnevno pokrivaju kraljevsku porodicu kao da će takve priče u medijima pomoći britanskom društvu da se oseća ispunjeno. Jasno je da se britanska javnost tretira kao nedorasli Pigmeji, nesposobni za formulisanje bilo kakvih vlastitih misli - optužuje Morisi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA