Jedina devojka koja trenutno može da sedi Felpsu u krilu! (FOTO) (VIDEO)

Model Megan Rouzi i američki plivač zajedno došli na jednu žurku u Londonu, pa je par zvanično potvrdio da je u vezi

  • 0

Najuspešniji olimpijac svih vremena sa ukupno 18 zlatnih olimpiskih medalja Majkl Felps konačno je otrkio svetu kako stoji na ljubavnom planu. Rekli bismo - odlično!

Naime, američki plivač se u javnosti pojavio sa svojom devojkom, modelom Megan Rouzi. U ponedeljak su njih dvoje prisustvovali žurki kompanije plivačke opreme "Spido" u "Ruf Gardensu" u oblasti Kensigton u Londonu. Prvo su se pojavili na crvenom tepihu, a tokom žurke su bili opušteni i uživali su u zajedničkom društvu. Na kraju su "šmugnuli", a kamera je snimila Rouzi kako u autu sedi u krilu plivaču.

Dvadesetpetogodšnja plavuša nije bila stidljiva kad je na internetu putem Instagrama u nedelju podelila fotografiju na kojoj je sa dečkom, sa naslovom "Jeee za Majkla". Tokom dana kada se Felps takmičio u Londonu, redovno je "tvitovala" poruke podrške.

- Par je svoju vezu započeo još u januaru, a ozbiljnije je postalo neposredno pred Olimpijske igre. Nisu hteli da prekinu vezu dok je on u Londonu, tako da su ovde zajedno - rekao je izvor blizak paru američkim medijima.

(Telegraf.rs/ Foto: meganrossee.com, Twitter i Instagram Megan Rossee)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA