Lebron i Kobi putovali londonskim metroom

NBA zvezde nekoliko minuta posle ponoći putovale do hotela javnim prevozom i zbog toga izazvale oduševljenje posetioca OI

  • 0

Jedni od najbogatijih košarkaša na planeti i članovi američkog "drim tima" Kobi Brajant i Lebron Džejms putovali su juče londonskim metroom! Zvezde Lejkersa i Majamija u društvu ostalih saigrača iz reprezentacije odlučili su da u svoj hotel stignu javnim prevozom.

Lebron Džejms u Majamiju za godinu dana zaradi 11 miliona funti, a Kobi Brajant potpisao je 2010. godine petogodišnji ugovor sa Lejkersima vredan 55 miliona funti. To pokazuje da nisu primorani da putuju javnim prevozom, ali ipak su odlučili da se juče ne voze luksuznim autobusima američke reprezentacije. Oni su na taj način želeli da se zahvale svojim navijačima i da daju primer drugim sportistima.

Reprezentacija Amerike na Olimpijskim igrama ostvarila je maksimalan učinak . Njihov susret sa Nigerijom koji je završen rezultatom 156:73 ušao je u istoriju OI kao utakmica na kojoj je jedna ekipa postigla najveći broj koševa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA