Đoković obožavao kad legende lome rekete

Najbolji teniser sveta rekao da je uživao kad su to činili Ivanišević i Safin

  • 0

Gnevni Kipranin Markos Bagdatis, koji je između dva gema za tili čas polomio čak četiri reketa, bio je skoro pa glavna tema na Australijan openu i među svojim kolegama. Najbolji teniser na svetu Novak Đoković izjavio je na pres-konferenciji posle pobede u drugom kolu da je čuo šta je Bagdatis uradio i da jedva čeka da na Jutjubu pogleda kako je to izgledalo.

– Lično, prestao sam da lomim rekete. Sada to činim ređe što raduje mog trenera. Ali, kada slomim reket, osećam olakšanje, kao da mi je neki teret pao s leđa. Pomalo se i postidim kad to uradim na meču. Trudim se da sačuvam prisebnost i hladnokrvnost – kazao je srpski teniski as, kome je lomljenje reketa nekada bilo svojstveno.

Na pitanje koga smatra najboljim uništiteljem reketa, odgovorio je kao iz topa.

– Po mom mišljenju, to su Ivanišević i Safin. Obožavao sam da gledam kad oni lome rekete – preneo je Đokovićeve reči zvanični sajt turnira.

Pa pogledajte kako je to radio ruski teniser Marat Safin.

Ana Ivanović je o „antistres” teniskoj pojavi kojoj se neretko pribegava rekla sledeće:

– Rekete lomim ponekad. Poslednji put sam slomila ne tako mnogo kao Bagdatis. Polomila sam tri, na US openu 2009. Od toga mi nije bilo bolje pa sam uvidela da nema smisla lomiti ih.

(Telegraf.rs/Foto: Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA