KRIVOKAPIĆ: DS je ubio Zvezdu

Nekada najbolji vaterpolo golman sveta Milorad Krivokapić teško optužio doskora vladajuću stranku, ali i neke bivše igrače "crveno-belih"

  • 0

Legendarni vaterpolista Milorad Krivokapić optužuje Demokratsku stranku da je uništila vaterpolo klub Crvena zvezda. Nekada najbolji golman sveta rekao je za "Informer" da je klub koji sad nosi ime Crvena zvezda lažan i da pravi navijači nikad neće prihvatiti Crvenu zvezdu VET, kako se zove klub koji baštini istoriju i tradiciju "crveno-belih".

- Pravi ljubitelji kluba i pravi navijači, kao i članovi nekadašnje uprave, ne mogu da prihvate da se neki novi klub predstavlja u medijima i na takmičenjima kao velika Crvena zvezda. Prava Zvezda osnovana je 1945, a ugašena je zbog Demokratske stranke, koja je sve upropastila. Jednostavno, došli su nam glave žuti - rekao je Krivokapić.

On je objasnio i da je "nova" Zvezda napravljena po diktatu doskora vladajuće stranke.

- Političari su na žalost svih ljubitelja prave Crvene zvezde upropastili matični klub, a onda su neki bivši igrači, pod vođstvom te političke stranke, napravili novi klub i preuzeli ime Crvena zvezda. Osim imena, preuzeli su i sve rezultate i odličja prave Crvene zvezde - zaključio je Krivokapić.

(Telegraf.rs, izvor: Informer)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA