Vuković: Opomena pred drugi krug

Priliku su dobili igrači sa klupe, videli smo šta je i kako je. U Areni nam je neophodna podrška navijača, biće velika borba...

  • 0

Selektor Srbije Veselin Vuković istakao je posle meča da kako ne bi verovao da mu je neko pre početka rukometnog prvenstva Evrope rekao da će osvojiti 5 bodova. Remi sa Slovačkom video je kroz prizmu odmaranja igrača, ali i upozorio pred drugu rundu.

- Dali smo priliku igračima koji nemaju veliku minutažu. Dobro je da smo odmorili najvažnije. Imali smo zavidan plus u jednom trenutku, pa smo remizirali na kraju. To je opomena za nas pred nastavak prvenstva. Nisam zadovoljan učinkom igrača sa klupe, ali baš zato je i trebalo danas da igraju, da znamo na čemu smo pred najvažnije susrete.

Srbija će imati veliku šansu da se nađe u polufinalu, jer jedina uz Nemačku startuje sa 4 boda.

- Sve ekipe iz Niša koje dođu, ne žele da se zaustave na drugoj fazi. Toga smo svesni, ali i toga da bi sa "jednom i po" utakmicom, ili 3 boda mogli da budemo među četiri ekipe. Očekujem veliku podršku navijača u Areni - rekao je Veselin Vuković.

(s.m./foto:tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA