KUPITE OLIMPIJSKU ATMOSFERU: 50 funti za flašicu vode i maramicu sa ceremonije otvaranja!

Olimpijski vazduh u flašici koji je "skupljen na ulazu u Olimpijski park pre nekoliko dana", iskorišćena maramica na otvaranju kojom se obrisalo sedište - sve to možete kupiti na "eBay"-u

  • 0

Za one sa više novca nego pameti, Internet uvek nudi rešenje. Tako preduzimljivi trgovci pokušavaju da "unovče" ako neko nije mogao da dođe na Olimpijske igre i to ne može da prežali. Trgovci, od kojih neki obećavaju da će mali procenat zarade dati u humanitarne svrhe, odlučni su da zarade na uspehu Olimpijskih igara u Londonu prodavanjem "atmosfere" u flašicama na aukcijskom sajtu "eBay", prenosi AP.

- Niste otputovali u London i uživali u uzbudljivoj atmosferi tamo? Ne brinite, deo tog ambijenta može biti i vaš - poručuje jedan od prodavaca.

Ponude se prihvataju do nedelje "kada se atmosfera vraća u normalu", a već tri kupca ponudila su oko 10 funti za "flaširanu atmosferu" londonskih Igara.

Drugi trgovci nude olimpijski vazduh u flašici koji je "skupljen na ulazu u Olimpijski park pre nekoliko dana". Ali njihove ponude nisu, za sada, privukle kupce.

Neko je optimistično ponudio praznu flašicu vode za 49,99 funti, drugi zgužvanu maramicu.

- Ova maramica je iskorišćena na otvaranju Igara kako bi se obrisalo sedište. Na njoj su se zadržali molekuli olimpijske atmosfere i zapečaćena je u plastičnom novčaniku tako da možete da je pokazujete svojim unucima - poručuje se u oglasu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA