VERMEZ O TROMSOU: Za nas je svaki protivnik težak

- Imaćemo vremena da se dobro spremimo do prvog meča, i pri tom ćemo odigrati i dve utakmice u domaćem prevenstvu - rekao je trener Partizana posle žreba za poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope

  • 1

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović procenio je da je njegov tim mogao da prođe gore, ali i bolje, kada je u poslednjoj fazi kvalifikacija za Ligu Evrope izvukao norveški Tromso.

- Prvo smo išli na jug Evrope, sad nam sledi odlazak na sever. Za nas je svaki protivnik težak i važan, mogli smo da prođemo gore, ali i bolje na žrebu. Imaćemo vremena da se dobro spremimo do prvog meča. Odigraćemo i dve utakmice u domaćem prevenstvu - prokomentarisao je ishod žreba u Nionu Vermezović.

On je rekao da zna za poslednje rezultat protivnika, koji je prethodno eliminisao Olimpiju iz Ljubljane i Matalurg iz Donjecka.

- Imamo neke inicijalne informacije o Norvežanima, znamo da igraju tvrdo. Na mali rezultat i očekujem jake dve uakmice sa puno duela. Norveško prvenstvo se uveliko igra, prošlo je 17 mečeva, a oni imaju polovičan učinak. Razmišljaćemo o njima u narednom periodu, neko će iz stručnog štaba otići da ih snimi na delu - rekao je Vermezović.

Trener "crno-belih" je dodao da za njegove fudbalere može problem da predstvlja činjenica da protivnik mečeve igra na veštačkoj travi i što u Norveškoj, kao i u većini zemalja na krajnjem severu Evrope, vladaju takozvane "bele noći".

Partizan će prvu utakmicu igrati kao gost 23. avgusta, a revanš je u Beogradu nedelju dana kasnije.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kamenica

    10. avgust 2012 | 22:24

    konacno neko od fudbalskih trenera u Srbiji da kaze realno nesto a ne da svaki put poput svojih igraca laprdaju po novinama kako njih neko treba da se plasi a onda se tu nadju i nasi pametni novinari pa jos vise nafiluju i na kraj ispade kako su nasi timovi vrhunski i tako ukrug svakog jula i avgusta a onda dodju sjajni kiprani,beleorusi,timovi iz druge svajcarske lige,prejake irske ili severne irske i daju nam golove kao od sale i izbacuju nas iz daljih kvalifikacija,pa onda novo napusavanje od tih istih novinara a sledeceg jula i avgusta hvalospevi istih,sta su jeli na zlatiboru,sta je uradio ovaj u hotelu,samo zamazivanje ociju u laganje naroda.nemate para pa zato ne mozete da prodjete,pa u poslednjih 5 godina prodali ste igrace za najmanje 50 miliona pa gde su bre te pare,da ste doeli bar za 10 milona 3 prava igraca bili bi u ls.ovaj Vermezovic je dobar trener ali ne vredi kad moraju da mu igraju igraci koji su vec prodati i samo cekaju da se zavrse kvalifikacije i da odu.sta klubovi iz drugih sportova u Srbiji da kazu ako vi nemate dovoljno para,uz to na nivou reprezentacije u tim drugim sportivima imamo dalako daleko vise uspeha,vi smatrate uspehom kad se kvalifikujete na evropsko takmicenje i izjavljujete kako je ovo zemlja fudbala,alooooooooooooooooo....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA