Belami otišao u Kardif siti

Kardif siti doveo je u svoje redove sada već bivšeg napadača Liverpula i na taj način oduševio sve navijače. Velški klub narednu sezonu igraće znatno ojačan, pa se svi u tom klubu nadaju tituli

  • 0

Velški fudbalski reprezentativac Kreg Belami prešao je danas iz Liverpula u ekipu Kardif sitija, saopštila je uprava pomenutog drugoligaša. Belami se vratio u rodni grad jer je zeleo da bude bliže porodici, a sa Kardifom je potpisao ugovor na dve godine.

- Ovim transferom Liverpul je izgubio, a Kardif je dobio. Naši navijači imaju velika očekivanja i Kregov dolazak je veliki dobitak uoči početka sezone - navodi se u saopštenju Kardifa.

Menadžer velškog kluba Malki Mekej je dovođenje Belamija zacrtao kao jedan od svojih osnovnih ciljeva. Uprava Kardifa zahvalila se i kolegama iz Liverpula što su omogućili da se ovaj transfer realizuje. Finansijski detalji aranžmana nisu saopšteni.

Belami je već igrao za Kardif u sezoni 2010/2011, kao pozajmljeni fudbaler Mančester sitija. Tada je dao 11 golova na 35 utakmica za velški klub.

(Tanjug.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA