Siti poslao bolju ponudu za Sinklera

Nakon što je Mančester siti izašao iz trke za Van Persijem, okrenuli su se dovođenju mladog napadača Skota Sinklera iz Svonsija

  • 0

Nakon što su iz uprave Mančester sitija odlučili da neće nastaviti poteru za napadačem Arsenala Van Persijem, Manćini je, iako negodovajući, nastavio potragu dalje.

Odluka je pala na krilnog napadača Svonsija Skota Sinklera. Prva ponuda je iznosila 5,5, ali je sada ta ponuda povećana na čak 8 miliona funti.

Sinkler se upravo vratio u klub na pripreme nakon što je igrao na Olimpijskim igrama za Veliku Britaniju gde je postigao jedan gol protiv Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Da je transfer sve bliži realizaciji, govori i tvrdnja da je Svonsi sve bliži dovođenju igrača Bristol sitija Alberta Adomaha.

Dvadesettrogodišnji napadač je prošle sezone na 38 mečeva postigao 8 golova, ali je sjajnim igrama na sebe privukao pažnju ekipa kao što su Totenhem, Liverpul i oba Mančestera.

D. Grbović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA