≫ 

Real Madrid demantovao da dovodi Embapea za 270 miliona evra!

Real je suviše ozbiljan klub da bi se vesti širile preko društvenih mreža

  • 0

Širom Evrope pronela se vest da je Real Madrid spreman  da ponudi 272 miliona evra za fudbalskog reprezentativca Francuske iz Pari Sen Žermena Kilijana Ebapea i dovede ga kao zamenu za Kristijana Ronalda koji je blizu prelaska u Juventus

Međutim, kraljevski klub je demantovao vest.

- Real Madrid nije napravio bilo kakvu ponudu ni PSŽ ni Igraču. Žalimo zbog širenja ovakvih informacija - navodi se u kratkom saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu kluba.

Embape se odlično pokazao na Mundijalu u Rusiji! MFoto: MN Press

Ronaldo je pristao da pređe u klub iz Torina za platu od 30 miliona evra godišnje, da je sve blizu govori i da je menadžer Žorž Mendeš doputovao u Torino na završne pregovore, pa se Real okrenuo Ebapeu.

>>>Italijanski klub za koji navija Ronaldo ponudio mu 120 miliona evra da pređe iz Reala!

Ebape se trenutno nalazi na Mundijalu u Rusiji gde je sa svojom selekcijom izborio plasman u četvrtfinale, a u pobedi nad Argentinom (4:3) u osmini finala postigao je dva pogotka.

Hitri napadač i prošlog leta je bio blizu Madrida, ali je na kraju ipak izabrao da pređe u rodni grad po transferu iz Monaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA