≫ 

Navijači Liverpula odahnuli, više neće gledati "kiksare" na golu: Stiže pojačanje za 70 miliona evra!

Dogovor je blizu, Alison na pragu prelaska u engleski klub

  • 2

Odbrana gola Liverpula bilo je najosetljivije pitanje za "Redse" poslednjih sezona, a to se prvenstveno odnosi na golmane.

Od odlaska Reine, Minjole i Karijus u najmanju ruku nisu briljirali, zbog čega je klub ovog leta konačno rešio da ozbiljno investira u daleko pouzdaniju "jedinicu".

Kako navode italijanski mediji, Brazilac Alison je prvi "pik" Liverpula, pregovori dva kluba u toku i očekuje se skori završetak posla.

Sportski direktor Rimljana Ramon Monći negira da postoji zvanična ponuda za Alisona, ali mediji na "čizmi" od jutros pišu da je samo pitanje dana kada će iz Liverpula ili Čelsija stići konkretna ponuda za Brazilca.

Da se nešto dešava na ovom planu, potvrđuje i "tvit" italijanskog novinara, specijaliste za transfere, Đanluke Di Marzia, koji je napisao da je Alison "blizu" Liverpula.

Pojavile su se i cifre za potencijalni transfer: Liverpul bi navodno platio 60 miliona evra Romi, plus 10 miliona za bonuse, prenosi Skaj Sport Italija.

Roma, ipak, traži pet miliona više, pa je trenutno samo taj detalj  "kamen spoticanja" da se realizuje transfer, ali što se tiče Alisona, on je Liverpulu rekao "da".

Dolazak Alisona na "Enfild" znači i da će Karijus na klupu, što će svaako pozdraviti navijači Liverpula kojima se u glavi i dalje vrte slike horor kikseva Karijusa protiv Reala u finalu Lige šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    17. jul 2018 | 18:22

    Alison nista bolji od Kariusa..

  • Inkvizitor

    17. jul 2018 | 22:28

    Ako nevaljaju dajte ih nama. Muka mi je od rukometnih golmana i povremenih spajdermena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA